nieuws

Wij wensen u fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2024!

Namens het hele team willen we u hartelijk bedanken voor uw vertrouwen en samenwerking gedurende het afgelopen jaar. Wij wensen u fijne feestdagen met vreugde, warmte en bijzondere momenten met uw dierbaren.

We kijken ernaar uit om onze samenwerking voort te zetten en u in het nieuwe jaar weer van dienst te zijn. U kunt tot 8 januari nog gebruik van onze eindejaarsaanbiedingen welke terug te vinden zijn in onze webshop.

Heeft u tijdens de feestdagen een momentje over? Lees dan zeker het magazine AMT “De Top”. Hierin is een interessant artikel te vinden waarin Arjen Woudstra van GMTO in gaat op het investeren in groei.

Arjen Woudstra, identificeert een rode draad in de branche: bedrijven die investeren in kennis en apparatuur gedijen. GMTO biedt technische trainingen, Remote Diagnose, diagnoseapparatuur, een helpdesk en assistentie bij het opzetten van Pass-thru. Woudstra benadrukt het belang van investeren in kennis, gezien een grote groeiende vraag naar hulp op de helpdesk van GMTO.

De opkomst van Remote Diagnostics, hoewel efficiënt, ontkracht de prikkel om zelf te investeren in kennis, wat volgens Woudstra gevaarlijk is. Hij waarschuwt dat technici essentiële oplossingen niet meer begrijpen, zelfs bij uitbesteding van diagnose. Investeringen in kennis zijn ook cruciaal voor aantrekkelijk werkgeverschap en bedrijfsbestendigheid.

Woudstra benadrukt dat investeren in kennis niet alleen geld kost, maar ook het bestaansrecht van een autobedrijf waarborgt. Hij positioneert GMTO’s diensten als een cirkel rond het garagebedrijf, waarbij technische trainingen voor de lange termijn waarde leveren en de helpdesk en Remote Diagnose snelle oplossingen bieden. Bijblijven vergt inspanning, maar zoals Woudstra zegt: “Wij willen mensen triggeren om aan het werk te gaan met een moeilijke oplossing op een makkelijke manier.”

Met vriendelijke groet en fijne feestdagen gewenst namens het team van GMTO.

nieuwsWij wensen u fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2024!