nieuws

GMTO in “De Top” magazine van AMT

De autobranche verandert, en snel ook. Elektrische auto’s, Chinese merken die serieus aan de weg timmeren, minder onderdelen maar meer software, de autotechnicus die systeembeheerder wordt, en de groeiende noodzaak van efficiency en kostenbeheersing in de werkplaats… Al deze thema’s komen aan bod in AMT De Top 2023!

Arjen Woudstra, identificeert in het artikel van GMTO in “De Top” magazine een rode draad in de branche: bedrijven die investeren in kennis en apparatuur gedijen. GMTO biedt technische trainingen, Remote Diagnose, diagnoseapparatuur, een helpdesk en assistentie bij het opzetten van Pass-thru. Woudstra benadrukt het belang van investeren in kennis, gezien een grote groeiende vraag naar hulp op de helpdesk van GMTO.

De opkomst van Remote Diagnostics, hoewel efficiënt, ontkracht de prikkel om zelf te investeren in kennis, wat volgens Woudstra gevaarlijk is. Hij waarschuwt dat technici essentiële oplossingen niet meer begrijpen, zelfs bij uitbesteding van diagnose. Investeringen in kennis zijn ook cruciaal voor aantrekkelijk werkgeverschap en bedrijfsbestendigheid.

Woudstra benadrukt dat investeren in kennis niet alleen geld kost, maar ook het bestaansrecht van een autobedrijf waarborgt. Hij positioneert GMTO’s diensten als een cirkel rond het garagebedrijf, waarbij technische trainingen voor de lange termijn waarde leveren en de helpdesk en Remote Diagnose snelle oplossingen bieden. Bijblijven vergt inspanning, maar zoals Woudstra zegt: “Wij willen mensen triggeren om aan het werk te gaan met een moeilijke oplossing op een makkelijke manier.”

Het complete artikel van GMTO is terug te vinden op bladzijde 40/41.

Arjen Woudstra voor GMTO in “De Top” Magazine

nieuwsGMTO in “De Top” magazine van AMT