GMTO Mobiele laadpaal

Waarom de mobiele laadpaal van GMTO?

Een laadpaal plaatsen op een vaste plek kan ingewikkelder zijn dan het lijkt: de meterkast moet aangepast worden, kabels moeten door fundering of muur worden geboord, er zijn graaf- en bestratingswerkzaamheden en dan zijn er nog de aansluitkosten. Maar dat is allemaal niet nodig met de mobiele laadpaal van GMTO.

De mobiele laadpaal kan worden gebruikt in de werkplaats, de showroom of je rolt ‘m naar buiten voor gebruik op de parkeerplaats. De laadpaal is zowel binnen als buiten te gebruiken en wordt aangesloten op elke krachtstroomaansluiting (380 volt 16A/32A).

Wat zijn de voordelen van mobiele laadpaal

Naast dat het handig is ten tijde van een groeiend aanbod aan elektrische voertuigen een flexibele laadoplossing te hebben is de vraag wat zijn nou serieus de voordelen van de GMTO mobiele laadpaal.

Voor iedere bedrijfs-installatie

De mobiele laadpaal van GMTO is verbonden met een online portaal. Hierin kan het maximaal laadvermogen aangepast worden naar wat er beschikbaar is in uw bedrijf. Hierdoor kan de laadpaal gebruikt worden binnen elk bedrijf met een 380 volt aansluiting.

100% veilig

Veiligheid staat voorop en daarom is er ook op het gebied van veiligheid geen enkele concessie gedaan. Elke laadaansluiting beschikt over een eigen interne aardlekschakelaar en DC-beveiliging.

Abonnement

Slimme functionaliteit: De abonnementskosten die u moet betalen om gebruik te kunnen maken van het laadstation bedragen EUR 2,25 p.m. Wilt u online inzicht, dan dient u het Zakelijk pakket voor 2 aansluitingen af te sluiten. Kosten EUR 5,50 p.m. Het is de perfecte tool voor optimale controle en gebruiksgemak.

Overal inzetbaar

De mobiele laadpaal van GMTO is verrijdbaar en kan dus overal ingezet worden. Denk hier aan de werkplaats, showroom of parkeerplaats. Wel moet er een 3-fase aansluiting beschikbaar zijn (krachtstroom).

Interne load balancing

Om een overbelasting van de bedrijfsinstallatie te voorkomen is de laadpaal voorzien van interne load balancing. Dit betekend dat de laadpaal zelf het laadvermogen afregelt wanneer er meer vermogen gevraagd wordt dat geleverd kan worden.

Voor binnen en buiten gebruik

De mobiele laadpaal van GMTO zowel binnen als buiten gebruikt worden. Ook bij regen is dit geen enkel probleem door de beschermklasse IP54.

De laadpaal wordt geleverd met 10 meter snoer met een 32 ampère stekker. Optioneel is het mogelijk om een verloop van 32A naar 16A bij te bestellen.

Geen aansluit- & installatie-kosten

Bij een vaste laadoplossing, bijvoorbeeld een vast laadpaal of wandlader, kunnen de installatie- & aansluitkosten redelijk hoog oplopen.

Het voordeel van de Mobiele laadpaal van GMTO: Geen installatie- & aansluitkosten!

5 jaar garantie

GMTO staat voor kwaliteit. Bij het ontwikkelen van deze laadpaal zijn er geen enkele concessies gedaan op het gebied van materiaal- en onderdeelkeuze. De laadpaal is dan ook voorzien van de meest hoogwaardige onderdelen momenteel verkrijgbaar.

technische informatie

Technische informatie GMTO mobiele laadpaal.

Subsidie mogelijkheden

Ontvang tot wel 30% terug van het aankoopbedrag!

Veel voorkomende vragen

Bekijk in onderstaand document.

Garantie voorwaarden

Garantievoorwaarden mobiele laadpaal

Meer informatie over de mobiele laadpaal?

Wij voorzien u graag van meer informatie over de laadpaal, mogelijkheden voor het aanvragen van subsidie voor de aanschaf van de mobiele laadpaal en helpen u graag met het plaatsen van een bestelling.

9 + 8 =

GMTO Mobiele laadpaal