GMTO Mobiele laadpaal

Waarom de mobiele laadpaal van GMTO?

Een laadpaal plaatsen op een vaste plek kan ingewikkelder zijn dan het lijkt: de meterkast moet aangepast worden, kabels moeten door fundering of muur worden geboord, er zijn graaf- en bestratingswerkzaamheden en dan zijn er nog de aansluitkosten. Maar dat is allemaal niet nodig met de mobiele laadpaal van GMTO.

De mobiele laadpaal kan worden gebruikt in de werkplaats, de showroom of je rolt ‘m naar buiten voor gebruik op de parkeerplaats. De laadpaal is zowel binnen als buiten te gebruiken en wordt aangesloten op elke krachtstroomaansluiting (380 volt 16A/32A).

Wat zijn de voordelen van mobiele laadpaal

Naast dat het handig is ten tijde van een groeiend aanbod aan elektrische voertuigen een flexibele laadoplossing te hebben is de vraag wat zijn nou serieus de voordelen van de GMTO mobiele laadpaal.

Geschikt voor elke bedrijfsinstallatie

De mobiele laadpaal van GMTO is verbonden met een online portaal. Hierin kan het maximaal laadvermogen aangepast worden naar wat er beschikbaar is in uw bedrijf. Hierdoor kan de laadpaal gebruikt worden binnen elk bedrijf met een 380 volt aansluiting.

Overal inzetbaar

De mobiele laadpaal van GMTO is verrijdbaar en kan dus overal ingezet worden. Denk hier aan de werkplaats, showroom of parkeerplaats. Wel moet er een 3-fase aansluiting beschikbaar zijn (krachtstroom).

10 jaar garantie

GMTO staat voor kwaliteit. Bij het ontwikkelen van deze laadpaal zijn er geen enkele concessies gedaan op het gebied van materiaal- en onderdeelkeuze. De laadpaal is dan ook voorzien van de meest hoogwaardige onderdelen momenteel verkrijgbaar.

Geen aansluit- & installatiekosten

Bij een vaste laadoplossing, bijvoorbeeld een vast laadpaal of wandlader, kunnen de installatie- & aansluitkosten redelijk hoog oplopen.

Het voordeel van de Mobiele laadpaal van GMTO: Geen installatie- & aansluitkosten!

 

100% veilig

Veiligheid staat voorop en daarom is er ook op het gebied van veiligheid geen enkele concessie gedaan.  Elke laadaansluiting beschikt over een eigen interne aardlekschakelaar en DC-beveiliging.

Interne load balancing

Om een overbelasting van de bedrijfsinstallatie te voorkomen is de laadpaal voorzien van interne load balancing. Dit betekend dat de laadpaal zelf het laadvermogen afregelt wanneer er meer vermogen gevraagd wordt dat geleverd kan worden.

Voor binnen en buiten gebruik

De mobiele laadpaal van GMTO zowel binnen als buiten gebruikt worden. Ook bij regen is dit geen enkel probleem door de beschermklasse IP54.

Abonnement

Bij deze laadpaal is een abonnement van 2 euro per maand vereist. Dit geeft toegang tot het online platform waar alle laadsessies gemonitord kunnen worden. Via deze tool kan ook de laadpaal worden gereset en kan de fabrikant de laadpaal op afstand instellen.

Voor meer informatie over de mogelijkheden betreffende abonnementen, bezoek de webshop.

Connector

De laadpaal wordt geleverd met 10 meter snoer met een 32 ampère stekker. Optioneel is het mogelijk om een verloop van 32A naar 16A bij te bestellen.

technische informatie

Bekijk alle technische informatie met betrekking tot de GMTO mobiele laadpaal.

Subsidie mogelijkheden

Ontvang tot wel 30% terug van het aankoopbedrag!

Neem contact op

Meer informatie over de mobiele laadpaal van GMTO?

GMTO Mobiele laadpaal