Atis software

GMTO ATIS SOFTWARE

Het Automotive Test en Informatie Systeem (ATIS) is een uitgebreide database met informatie die de automotive technicus ondersteunt bij het stellen van diagnoses voor auto’s.

Wat is ATIS?

Bekijk hoe ATIS jou kan helpen bij het stellen van de juiste diagnose

Atis,gmto,voordelen,software

Hoe werkt ATIS?

Hoe werkt en wat heb je nodig om gebruik te kunnen maken van ATIS

Atis,gmto,voordelen,software

ATIS FAQ

Bekijk de meest gestelde vragen over het gebruik van ATIS.

DOWLOAD ATIS

Download de ATIS software. Beschikbaar in het Nederlands, Engels en Grieks.

ATIS IN HET KORT..

Het ATIS-programma is opgebouwd uit grafische elementen en biedt uitgebreide merkspecifieke informatie. Aan de hand van vele foto’s wordt duidelijk aangegeven waar de componenten zich bevinden, hoe de meetinstrumenten moeten worden aangesloten en welke meetvoorwaarden van toepassing zijn.

Daarnaast bevat het programma uitleg over de werking van de componenten, systeembeschrijvingen, meetwaarden voor de universeelmeter, referentiescopebeelden, labscope-instellingen, diagnosebeschrijvingen en vele andere relevante informatie die essentieel is voor een nauwkeurige diagnose van defecte systemen.

Met behulp van het ATIS-programma kan een automotive technicus snel en efficiënt toegang krijgen tot de benodigde informatie om problemen met auto’s te identificeren en op te lossen. Door de heldere en duidelijke presentatie van de informatie, samen met de visuele ondersteuning van foto’s, kunnen technici snel de juiste stappen nemen om een diagnose te stellen en reparaties uit te voeren.

Gebruik een GMTO Scopeset met Atis

Voorkom onnodige reparatiekosten en controleer componenten snel en gemakkelijk, inclusief de kruk-nok timing check binnen no time. Steeds meer specialisten erkennen het belang van de Automotive scope en hebben al meer dan 1000 bedrijven de GMTO Automotive scopeset(s) gekocht. Deze set bevat ’s werelds meest geavanceerde scopes, die samenwerken met het Automotive Test and Information System (ATIS).

De ATIS-software maakt het gebruik van de scope nog eenvoudiger door vooraf ingestelde instellingen en automotive voorbeeldsignalen. GMTO heeft deze software zelf ontwikkeld en is daarom trots om de fabrikant en distributeur van de software te zijn. Kortom, een zeer gebruiksvriendelijke scopeset die speciaal is samengesteld voor de automotive sector!

1-kanaals scope

De 1-kanaals scope combineert snel samplen met een groot hoogspannings-ingangsbereik en differentiële ingang in een kleine en lichte behuizing.

Slechts gevoed vanuit de USB maakt dit veelzijdige instrument veilig meten van hoge spanningen overal mogelijk.

4-kanaals scope

Complete 4-kanaals scopeset inclusief Autmotive meetsoftware, ATIS Lite. Meetsnelheid vanaf 500Ms/s.

s’Werelds beste 4 kanaals automotive Scope. Meet gemakkelijk alle automotivesignalen voor een nauwkeurige en complete diagnose.

 

4-kanaals scope (WIFI)

De GMTO 4-kanaals scope met Wifi. Deze robuste WiFi scope is uitgerust met een accu en 4 meetkanalen.

De scope kan gemakkelijk verbonden worden met uw pc door een p2p netwerk die wordt opgezet door de scope zelf.

 

 

GMTO ATIS Software