gmto connect

gmto connect

Aan de slag met GMTO Connect? Bekijk en lees deze pagina met waardevolle en relevante informatie aandachtig door

Hoe werkt gmto connect?

Ga op de juiste wijze aan het werk met GMTO Connect.

GMTO-connect-pro 2023

Diensten GMTO CONNECT

Wat is er mogelijk. Bekijk een greep uit de diensten binnen GMTO Connect

Veel gestelde vragen (FAQ)

Bekijk de meest gestelde vragen over het gebruik van GMTO Connect.

Algemene voorwaarden

Wees op de hoogte van de algemene voorwaarden voor GMTO Connect.

Remote diagnose formulier

VAG sleutel formulier

Renault sleutel inleren

Alle diensten en prijzen

Hoe werkt GMTO CONNECT?

GMTO neemt op afstand de regie over de auto en verzorgt de gewenste dienst. Dit kan een codering, programmering of ondersteuning bij diagnose zijn. GMTO heeft veel middelen en tijd geïnvesteerd om voertuigdiagnose op afstand mogelijk te maken. Het contact maken met de regeleenheden van de auto en vervolgens dat contact behouden, vraagt om een bijzondere technische expertise waarover GMTO beschikt. GMTO Connect is niet gebonden aan een autofabrikant, onderdelen of equipment leverancier en kan daardoor onafhankelijk opereren. Door gebruik te maken van GMTO Connect heeft u indirect toegang tot alle apparatuur die de GMTO Connect specialisten tot hun beschikking hebben.

Via de GMTO Connect interface wordt op afstand verbinding gemaakt met de auto, die de werkplaats dus niet hoeft te verlaten. De communicatie tussen de auto en de GMTO Connect-specialist op afstand verloopt via wifi of bekabeld internet.

De GMTO Connect wordt gekoppeld aan de OBD-stekker en maakt draadloos of bekabeld verbinding met internet. Door middel van een webpagina op ieder willekeurig apparaat in uw werkplaats wordt een ticket aangemaakt.

Benodigdheden voor de werkplaats

Er zijn een aantal benodigdheden van essentieel belang om op de juiste manier aan de slag te gaan met GMTO Connect .

GMTO Connect PRO – Voor het maken van een verbinding voor het programmeren, coderen en automotive diagnose op afstand via ons unieke interface. Bekijk in de webshop

Acculader – Moderne auto’s kunnen vaak meer dan 25 Ampère van de accu afnemen wanneer deze alleen al op contact staan. Een acculader welke de accuspanning op peil kan houden is dan van cruciaal belang. Bekijk in de webshop.

PC/Tablet/Mobiele telefoon – Een geschikte PC, Laptop, tablet of telefoon. Een stabiele draadloze internetverbinding bij een tablet of mobiele telefoon. Een vaste internetaansluiting geniet onze voorkeur bij een PC of Laptop.

Meer informatie of GMTO Connect bestellen?

Wilt u meer informatie over GMTO Connet bezoek de pagina ‘Wat is GMTO Connect?’.
Wilt u GMTO Connect bestellen bezoek onze webshop.

 

GMTO Conncect aan de slag