nieuws

Updates waarmee we ATIS naar een hoger niveau tillen.

Zoals eerder gecommuniceerd, zien steeds meer specialisten het nut van de automotive scope. Al meer dan 1000 bedrijven kochten de Automotive scopeset(s) van GMTO. Deze scopesets bestaan uit ’s werelds hoogwaardigste scopes die samenwerken met het Automotive Test and Information System (ATIS).

ATIS software vereenvoudigd het meten met een scope door voorinstellingen en automotive voorbeeld signalen. GMTO ontwikkelt deze software zelf en is dan ook fabrikant en distributeur van de software. We zijn meer dan trots om te melden dat achter de schermen al geruime tijd keihard gewerkt wordt aan fantastische updates waarmee we onze ATIS software naar een nog hoger niveau gaan tillen.

Updates die gaan komen, komen voort uit een visie waarin we 5 pijlers hebben omschreven:

  1. Uiterlijk: Intuïtief, modern, en overzichtelijk.
  2. Volledig: informatie die jij nodig hebt moet beschikbaar zijn.
  3. Slim: Van A tot Z ondersteund worden.
  4. Verbinden: Helpen door van elkaar te leren, het delen van metingen met andere technici.
  5. Makkelijk: Alles online binnen handbereik.

We snappen uiteraard dat je enorm nieuwsgierig bent geworden hoe ATIS er werkbaar en visueel uit gaat zien na het doorvoeren van de diverse updates. Onderstaande afbeelding geef je alvast een kleine preview van de look and feel.

Op dit moment zitten we in de laatste fase van ontwikkeling en testen, blijf op de hoogte omtrent de releasedatum van de updates via onze social media kanalen en e-mail nieuwsbrief.

nieuwsUpdates waarmee we ATIS naar een hoger niveau tillen.