nieuws

Volg GMTO Schadeherstel op social media of meld je aan voor de nieuwsbrief!

In de snel veranderende wereld van de schadebranche staan professionals voor talloze uitdagingen. Van nieuwe normeringen en merkerkenningen tot de opkomst van elektrische voertuigen en geavanceerde elektronica zoals ADAS-systemen, de complexiteit blijft groeien. Bij GMTO begrijpen we dat kennis en vaardigheden cruciaal zijn om deze uitdagingen het hoofd te bieden.

GMTO voorziet de schadeherstelbranche van een uitgebreid aanbod gespecialiseerde schadetrainingen. In samenwerking met verschillende partners hebben we een uitgebreide reeks trainingen ontwikkeld die nauw aansluiten op de dringende behoeften binnen de branche.

Of het nu gaat om diagnose van voertuigen, geavanceerde lastechnieken, autoruitreparatie, airco-onderhoud, verbindingstechnieken, wielgeometrie, elektrische voertuigen, of veiligheidssystemen, GMTO biedt trainingen die specifiek zijn ontworpen om professionals in de schadeherstelindustrie te helpen zich te specialiseren en hun vaardigheden te verbeteren.

Daarnaast bieden we diensten zoals remote diagnose, Pass-thru en een helpdesk om ervoor te zorgen dat schadebedrijven goed zijn voorbereid op de toekomst. Bij GMTO zijn we vastbesloten om de schadeherstelbranche te ondersteunen bij het navigeren door uitdagende tijden en het behalen van succes in een veranderende wereld. Schrijf je vandaag nog in voor onze schadetrainingen en bereid je voor op de toekomst in de schadeherstelbranche!

Vanaf oktober 2023 krijgt de tak “Schadeherstel” binnen GMTO een eigen socialmediakanaal op LinkedIn en een tweemaandelijkse e-mailnieuwsbrief. Hier informeren we u over ontwikkelingen binnen de branche en over onze trainingen en opleidingen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief of volg onze Linkedin pagina.

nieuwsVolg GMTO Schadeherstel op social media of meld je aan voor de nieuwsbrief!