nieuws

GMTO door Aston Martin verkozen als leverancier voor Stabilant 22 voor Europa

GMTO door Aston Martin verkozen als leverancier voor Stabilant 22 voor Europa

Verbindingsproblemen in connectoren komen steeds vaker voor. Er zijn verschillende methoden om dit verhelpen, maar deze zijn niet allemaal even duurzaam. Het is dan soms handig om naar andere branches te kijken welke oplossingen zij gebruiken voor deze problemen, zeker als dat branches zijn waar het echt cruciaal is (bijvoorbeeld medisch en ruimtevaart) en het niet alleen een brandend storingslampje oplevert (in veel gevallen), maar een complete missie of operatie faalt.

Het probleem is dat moderne contacten in bijvoorbeeld ECU connectoren steeds vaker te maken hebben met zeer lage stroomsterktes in deze contacten, waar in het verleden de stroom sterkten in de milli-ampère was, is dat nu (voor bepaalde contacten) in de micro-ampère. Dit heeft als gevolg dat er een minuscule oxidehuid wordt gevormd waardoor het contact verloren gaat. Een voorbeeld van deze lage stroomsterkten vinden we bijvoorbeeld in de Datanetwerken zoals CAN.

GMTO heeft de oplossing gevonden in een speciale contact stabilisatie; Stabilant 22. Wat contacten blijvend hersteld en gebruikt dit nu bij het oplossen van veel problemen en in eigen lesmaterialen met zeer goed resultaat! Vooral de eigen lesmaterialen waren goed testmateriaal omdat daarbij veel aan stekkers gerommeld wordt. Hier zijn de problemen met 95% afgenomen. Om deze reden kloppen nu ook andere partijen, waaronder Aston Martin aan, om het middel voor te schrijven voor al hun dealers. Daar zijn we trots op, we vinden het bij GMTO mooi wanneer goede oplossingen hun weg vinden naar meer gebruikers.

Ook geïnteresseerd in Stabilant 22? Bekijk het product in onze webshop.

nieuwsGMTO door Aston Martin verkozen als leverancier voor Stabilant 22 voor Europa