nieuws

Excelleren in trainingsevaluaties

Het volgen van een training bij GMTO kan zeer waardevol zijn. GMTO biedt namelijk hoogwaardige trainingen die gericht zijn op het vergroten van kennis en vaardigheden op het gebied van automotive technologie in de werkplaats. Dit kan variëren van diagnose en onderhoud tot aan de nieuwste technologische ontwikkelingen binnen de branche.

Door een trainingen te volgen bij GMTO leer je bijvoorbeeld hoe je het beste meet- en diagnoseapparatuur kunt gebruiken, hoe je complexe storingen kunt opsporen en oplossen en hoe je de prestaties van verschillende voertuigsystemen kunt optimaliseren.

Trainingsevaluaties

Uit trainingsevaluaties met onze deelnemers is gebleken dat trainingen van GMTO gemiddeld beloond worden met een 8,5. Uit evaluaties komt naar voren dat onze deelnemers vaak leren wat direct relevant is voor hun functie en gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Goed ontworpen trainingen die aansluiten bij hun behoeften en interesses. De beleving van de werkvloer wordt één op één overgebracht. Ook komt naar voren dat onze trainers met uitgebreide kennis en ervaring op hun vakgebied in staat zijn om deelnemers effectief te begeleiden en inspireren.

trainingsevaluaties

Een training volgen met/bij GMTO

In het traject voorafgaand aan een training bij GMTO krijgen wij vaak te zien dat deelnemers het op prijs stellen dat er van tevoren contact wordt opgenomen om de behoefte te toetsen en het e.a. concreet af te spreken. Wij zijn zeer verheugd met dit cijfer maar zitten uiteraard niet stil en zijn continu bezig om zowel trainers als deelnemers op hoog niveau te blijven trainen om nieuwe vaardigheden en kennis te ontwikkelen.

Kortom, door een training te volgen bij GMTO vergroot je jouw kennis en vaardigheden. Wat niet alleen jouw persoonlijke ontwikkeling ten goede komt, maar ook de kwaliteit van de dienstverlening die jouw organisatie aan de klanten kan bieden.

nieuwsExcelleren in trainingsevaluaties