nieuws

Optimaliseer uw garagebedrijf met Euro-DFT, service verlenen op dealerniveau

Als onafhankelijk garagebedrijf is het streven naar een service op het niveau van een dealer vaak een uitdaging. Echter, met de juiste tools en technologieën binnen handbereik wordt dit doel niet alleen haalbaar, maar ook uiterst lucratief. Maak kennis met de Euro 5 / 6 Diagnosis and Flash Tool, kortweg EuroDFT, een universele tool die uw garagebedrijf naar een nieuw niveau zal tillen.

Waarom EuroDFT?

EuroDFT is een alles-in-één oplossing voor het diagnosticeren en programmeren van Euro 5 / 6-voertuigen, met de originele software van de autofabrikant (OEM). Dit betekent dat u toegang heeft tot dezelfde geavanceerde software die dealerwerkplaatsen gebruiken, zonder de hoge kosten en beperkingen die gepaard gaan met merkgebonden systemen.

Naadloze Integratie

Met EuroDFT kunt u elke dag direct aan de slag in de praktijk. De software houdt de originele fabriekssoftware automatisch up-to-date en verzorgt dit op de achtergrond, zodat u zich kunt concentreren op het leveren van hoogwaardige service aan uw klanten.

Het gebruik van EuroDFT is eenvoudig en probleemloos, met een duidelijk stappenplan voor implementatie:

Stappenplan voor Succes

  1. Kies uw Hardware: Maak een keuze uit de EuroDFT Notebook of de stevige EuroDFT Toughbook, beide uitgerust met krachtige specificaties om zelfs de meest veeleisende taken aan te kunnen.
  2. Selecteer uw Pakket: Kies het merkenpakket dat het beste bij uw behoeften past. Wij regelen de registratie bij de fabrikant en verzorgen de installatie en configuratie van de benodigde software op uw EuroDFT laptop.
  3. Kies uw Communicatie-Interfaces: Selecteer een of meerdere VCI’s voor de communicatie met de voertuigen, of kies voor de universele EuroVCI Pass-thru adapter voor maximale flexibiliteit.

Ondersteunde Merken

EuroDFT ondersteunt een breed scala aan voertuigfabrikanten, waaronder Audi, BMW, Citroën, Ford, Mercedes-Benz, Opel, Peugeot, Toyota, Volkswagen en meer. Met EuroDFT bent u klaar voor alle uitdagingen die uw werkplaats tegenkomt.

Optimale Service

Met EuroDFT voert u onderhoud en reparaties uit volgens de specificaties van de fabrikant, waardoor u uw klanten de best mogelijke service biedt. Bovendien verhoogt u met een universeel toepasbaar systeem ook het rendement van uw werkplaats.

Ontdek de Voordelen

Verander uw garage in een toonaangevend servicecentrum met EuroDFT. Neem vandaag nog de stap naar dealer-niveau service en geniet van de voordelen van deze geavanceerde tool.

Informatie Abonnement

Houd er rekening mee dat het ondersteuningsabonnement vereist is om gebruik te kunnen maken van EuroDFT. Dit abonnement biedt onbeperkte fabrikant software updates, EuroDFT software support en pass-thru live ondersteuning op alle actieve merken per jaar, waardoor u altijd up-to-date blijft met de nieuwste ontwikkelingen.

Kortom, EuroDFT biedt de sleutel tot het succes van uw garagebedrijf. Verhoog uw efficiëntie, verbeter uw service en groei uw bedrijf met deze innovatieve tool. Ontdek vandaag nog de kracht van EuroDFT en zet uw garage op de kaart als dé bestemming voor hoogwaardig onderhoud en reparatie van Euro 5 / 6-voertuigen.

Configureer EURO-DFT naar uw behoeften in onze webshop

nieuwsOptimaliseer uw garagebedrijf met Euro-DFT, service verlenen op dealerniveau