nieuws

Diagnose stellen met de GMTO ATIS software

Het Automotive Test en Informatie Systeem (ATIS) is een uitgebreide database met informatie die de automotive technicus ondersteunt bij het stellen van diagnoses voor auto’s. Het bevat informatie over talloze elektronische componenten die gerelateerd zijn aan het motormanagement, evenals componenten voor ABS, data- en airconditioningsystemen.

Grafische elementen en foto’s

Het ATIS-programma is opgebouwd uit grafische elementen en biedt uitgebreide merkspecifieke informatie. Aan de hand van vele foto’s wordt duidelijk aangegeven waar de componenten zich bevinden, hoe de meetinstrumenten moeten worden aangesloten en welke meetvoorwaarden van toepassing zijn.

Daarnaast bevat het programma uitleg over de werking van de componenten, systeembeschrijvingen, meetwaarden voor de universeelmeter, referentiescopebeelden, labscope-instellingen, diagnosebeschrijvingen en vele andere relevante informatie die essentieel is voor een nauwkeurige diagnose van defecte systemen.

Met behulp van het ATIS-programma kan een automotive technicus snel en efficiënt toegang krijgen tot de benodigde informatie om problemen met auto’s te identificeren en op te lossen. Door de heldere en duidelijke presentatie van de informatie, samen met de visuele ondersteuning van foto’s, kunnen technici snel de juiste stappen nemen om een diagnose te stellen en reparaties uit te voeren.

Atis,gmto,voordelen,software

Gebruik van Atis

Effectief aan de slag gaan!

Het ATIS-programma is ontworpen om de technicus te helpen bij het verbeteren van de efficiëntie en nauwkeurigheid van het diagnoseproces. Door toegang te bieden tot gedetailleerde en betrouwbare informatie, stelt ATIS technici in staat om sneller en effectiever te werken, waardoor kostbare tijd wordt bespaard en klanten tevreden worden gesteld.

Bovendien wordt het ATIS-programma regelmatig bijgewerkt om ervoor te zorgen dat technici altijd over de meest recente informatie beschikken. Dit omvat updates over nieuwe automodellen, bijgewerkte diagnoseprocedures en eventuele wijzigingen in de elektronische componenten van voertuigen.

In conclusie is het Automotive Test en Informatie Systeem (ATIS) een onmisbaar hulpmiddel voor automotive technici. Met zijn uitgebreide database, grafische presentatie en waardevolle informatie stelt ATIS technici in staat om efficiënt en accuraat diagnoses te stellen en auto’s effectief te repareren.

nieuwsDiagnose stellen met de GMTO ATIS software