nieuws

ATIS solution toolbox, hoe werkt het?

Heeft u complexe problemen met een auto en wilt u snel en makkelijk een diagnose stellen? Dan is onze solution toolbox dé oplossing voor u! Met onze toolbox kunt u in slechts enkele stappen een storingscase invullen en opslaan, om vervolgens mogelijke oplossingen te bekijken.

Hoe werkt het? Ga naar de diagnose en kies hier de juiste optie. U ziet dan de knop “solution toolbox”. Klik nu op deze knop en er opent een nieuw scherm waar u de storingscase kunt invullen. Vul uw naam in, het kenteken en het bouwjaar van uw auto. Daarna vult u de rest van de storingscase in en geeft u aan wat er aan de hand is. Indien aanwezig, voert u de foutcode(s) in.

Hier vult u uw sturingscase in

Als alles is ingevuld, drukt u op opslaan en u ziet “save OK” staan. De case is opgeslagen en u ziet nu de “solution toolbox” met daarin de door u ingevoerde auto en storingscase. Om de oplossingen te zien, klikt u op “oplossingen”. Er vouwt dan een scherm uit met bekende oplossingen. Lees goed wat elke kleur/percentage betekent en vind snel en makkelijk de mogelijke oplossing voor uw probleem.

Oplossingen vanuit de solution toolbox

Wacht niet langer en maak gebruik van onze solution toolbox. Het is snel, makkelijk en betrouwbaar. Bespaar tijd en geld door uw auto zelf te kunnen diagnosticeren. Kies voor de solution toolbox en ervaar zelf de voordelen!

nieuwsATIS solution toolbox, hoe werkt het?