nieuws

Exclusieve kortingsactie op de GMTO Laadpaal

Waarom zou je jezelf in de complexiteit van vaste laadpalen en installatieprocedures storten als je kunt genieten van de moeiteloze mobiliteit van de GMTO mobiele laadpaal? Met deze innovatieve laadpaal hoef je je geen zorgen te maken over aanpassingen aan de meterkast, het boren van kabels door funderingen of muren, graafwerkzaamheden of hoge aansluitkosten. Het is de perfecte oplossing voor je werkplaats, showroom of parkeerplaats, zowel binnen als buiten, en kan eenvoudig worden aangesloten op elke 380V-krachtstroomaansluiting (16A/32A).

Maar dat is niet alles! Hier zijn nog meer redenen waarom de GMTO mobiele laadpaal de ideale keuze is:

🔌 Geschikt voor elk bedrijf: Dankzij het online portaal van GMTO kun je het maximale laadvermogen aanpassen aan de mogelijkheden van je bedrijf. Dit maakt het gebruik van de laadpaal mogelijk binnen elk bedrijf met een 380V-aansluiting.

🛡️ Veiligheid voorop: Bij GMTO is veiligheid van het grootste belang. Elke laadaansluiting is uitgerust met een eigen interne aardlekschakelaar en DC-beveiliging, zodat je met een gerust hart kunt laden.

📲 Slimme functionaliteit: De abonnementskosten die je moet betalen om de laadpaal te kunnen gebruiken betreffen EUR 2,25 p.m. Wanneer je online inzicht wilt dien je het Business pakket af te sluiten voor 2 aansluitingen. Kosten EUR 5,50 p.m. Het is de perfecte tool voor optimale controle en gebruiksgemak.

🚚 Overal inzetbaar: Dankzij zijn mobiliteit kan de GMTO mobiele laadpaal eenvoudig worden verplaatst naar de werkplaats, showroom of parkeerplaats. Zorg er gewoon voor dat er een 3-fase-aansluiting beschikbaar is (krachtstroom).

⚡ Efficiënte belasting: De laadpaal is voorzien van interne load balancing om overbelasting van je bedrijfsinstallatie te voorkomen. Hierdoor regelt de laadpaal automatisch het laadvermogen wanneer er meer vermogen wordt gevraagd dan beschikbaar is.

☔ Weerbestendig: Laat je niet tegenhouden door slecht weer. De GMTO mobiele laadpaal is IP54-gecertificeerd en kan dus zowel binnen als buiten worden gebruikt, zelfs bij regenachtige omstandigheden.

🔌 Eenvoudige installatie: De laadpaal wordt geleverd met een 10 meter snoer en een 32 ampère stekker. Bovendien kun je optioneel een verloop van 32A naar 16A bijbestellen, zodat je altijd de juiste aansluiting hebt.

💰 Geen extra kosten: In tegenstelling tot vaste laadoplossingen hoef je je geen zorgen te maken over installatie- en aansluitkosten. Met de GMTO mobiele laadpaal bespaar je geld en tijd!

🔒 Kwaliteitsgarantie: GMTO staat voor kwaliteit. De laadpaal is zorgvuldig ontwikkeld met hoogwaardige materialen en onderdelen, wat wordt onderstreept door de 5 jaar garantie die we bieden.

En nu hebben we nog een geweldige aanbieding voor je!

Als blijk van waardering voor je interesse bieden we je een exclusieve kortingsactie van 10% op de aankoopprijs van de GMTO mobiele laadpaal. Wacht niet langer, bestel nu in onze webshop en maak gebruik van deze speciale aanbieding.

Bestel de GMTO mobiele laadpaal in de webshop gebruik kortingscode: laadpaal10

Bekijk in de webshop

 

Subsidie aanvragen voor de GMTO Mobiele laadpaal

Als voorbeeld nemen we een bedrag van €3.550,00 voor de GMTO mobiele laadpaal en willen we het effect van de MIA/VAMIL-subsidie berekenen. De hoogte van het fiscale voordeel hangt af van het belastingtarief van het bedrijf en het percentage dat voor de specifieke investering geldt. Het MIA-percentage voor een mobiele laadpaal kan variëren, maar laten we als voorbeeld uitgaan van 36%. Voor de VAMIL-regeling nemen we een percentage van 75%.

Om het fiscale voordeel te berekenen, vermenigvuldigen we het investeringsbedrag met het MIA-percentage:

MIA-bedrag = €3.550,00 x 36% = €1.278,00

Het MIA-bedrag van €1.278,00 kan worden afgetrokken van de fiscale winst, wat resulteert in een belastingbesparing. Het exacte bedrag van de besparing hangt af van het belastingtarief waartegen de aftrek plaatsvindt.

Voor de VAMIL-regeling kunnen we de afschrijving flexibel toepassen. Stel dat we ervoor kiezen om de investering in drie jaar af te schrijven. Dan kunnen we het investeringsbedrag verdelen over drie jaar:

  • Jaar 1: €3.550,00 / 3 = €1.183,33
  • Jaar 2: €3.550,00 / 3 = €1.183,33
  • Jaar 3: €3.550,00 / 3 = €1.183,33

Dit betekent dat het bedrijf de afschrijving van €1.183,33 per jaar kan toepassen, waardoor de liquiditeit wordt vergroot. Let op dat de exacte berekening van het fiscale voordeel afhangt van verschillende factoren, waaronder het belastingtarief en eventuele andere fiscale regelingen. Het is raadzaam om voor een gedetailleerde berekening contact op te nemen met een fiscaal adviseur of de Belastingdienst.

Meer informatie en/of direct subsidie aanvragen:

Meer informatie of aanvragen

 

Genoemde prijzen zijn excl. BTW, aanbieding geldig tot 1-aug 2023

nieuwsExclusieve kortingsactie op de GMTO Laadpaal