GMTO Hybride & EV Specialist Contactpagina

GMTO Hybride & EV Specialist

Hieronder vindt u de gegevens van een GMTO Hybride & EV Specialist.


 

Garage Huyskes


Website
www.garagehuyskes.nl

Adres
De Beek 6 A
3871 MS
HOEVELAKEN

Als merkonafhankelijk garagebedrijf is, Garage Huyskes, gespecialiseerd in het onderhoud van alle merken personen- en lichte bedrijfsauto’s. Ook met jouw hybride-, elektrische- en lease-auto kun je bij Garage Huyskes terecht.De garage beschikt over de nieuwste diagnose- en testapparatuur geschikt voor alle merken. De kennis van het team wordt up-to-date gehouden. Dit is voor jou de garantie dat jouw auto op alle aspecten bij ons in de beste handen is. Het team van Garage Huyskes staat voor: Persoonlijk, Eerlijk, Betrokken, Kwaliteit, ServiceWaarom kiezen voor een GMTO Specialist

  • Dit bedrijf heeft het complete opleidingstraject tot Hybride en EV specialist afgerond volgens de criteria omschreven in de richtlijnen van NEN 9140.
  • Het bedrijf volgt de vervolgopleidingen om bij te blijven in de ontwikkelingen van elektrische voertuigen.
  • Het bedrijf heeft al benodigde equipment in huis om veilig, verantwoord en kundig alle onderhoud, reparatie en diagnose uit te voeren aan alle hybride & E-voertuigen.
  • Daarnaast wordt het bedrijf ondersteund door de Technisch Specialisten van GMTO op het gebied van informatie, techniek en diagnose tijdens het werken aan hybride & E-voertuigen.

Kortom, met vertrouwen kan ieder hybride of elektrisch voertuig bij dit bedrijf gebracht worden.

Dit bedrijf werkt veilig en professioneel aan Hybride & E-voertuigen

GMTO Hybride & EV Specialist – Contactpagina