GMTO diagnose specialist contactpagina

GMTO Diagnose Specialisten contactpagina

Op deze pagina vindt u de contactgegevens van een GMTO Diagnose Specialist.


 

Oostburgse bandenhandel


Website
www.oostburgsebandenhandel.nl

Adres
Oudestad 78
4501 JC
OOSTBURG

Bij de Oostburgse Bandenhandel loopt alles op rolletjes De oorsprong: een familiebedrijf (opgericht in 1987 door Chris en Anja Walhout) zij begonnen als klein bandenservicebedrijf. Het bedrijf werd in 1991 versterkt door zoon Johnny, nadat hij eerst de benodigde certificaten en diploma’s behaalde en enkele jaren ervaring opdeed bij een plaatselijke merkgarage. Mede daardoor werd het dienstenpakket uitgebreid met APK, onderhoud en reparatiewerk. Later werd daar ook de in en verkoop van personenwagens en bestelwagens aan toegevoegd. Door voortdurend in te spelen op de wensen van de klant en het leveren van goed werk voor een scherpe prijs, heeft de Oostburgse bandenhandel een goede naamsbekendheid opgebouwd in heel Zeeuws-Vlaanderen en zelfs ver daarbuiten. Door deze werkwijze is het bedrijf langzaam maar zeker uitgegroeid tot een volwaardig autobedrijf met acht gemotiveerde. Goed opgeleide en ervaren medewerkers. Door te blijven investeren in kennis, de modernste apparatuur en gereedschappen kan deze werkwijze ook in de toekomst gehandhaafd blijven. De Oostburgse Bandenhandel: het merkonafhankelijke Bovag autobedrijf voor Oostburg en omgeving.Waarom kiezen voor een GMTO specialist?

  • Dit bedrijf heeft het complete opleidingstraject tot diagnose specialist afgerond en volgt continu vervolg opleidingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken in de automotive.
  • Daarnaast heeft het bedrijf toegang tot de grootste storingsdatabase van Europa met opgeloste storingen en wordt het ondersteund door de Technisch Specialisten van GMTO zelf.
  • Het bedrijf heeft alle nodige moderne (meet)apparatuur in huis om aan de slag te gaan met alle mechanische en elektronische storingen.

Kortom, om in goed vertrouwen complexe diagnose, onderhoud en reparatie uit te laten voeren aan uw voertuig, bent u bij een GMTO diagnose specialist aan het juiste adres.

“Breng uw storingsvoertuig naar een GMTO Diagnose Specialist”

 

Kennis en kwaliteit

GMTO Diagnose Specialisten – contactpagina