GMTO diagnose specialist contactpagina

GMTO Diagnose Specialisten contactpagina

Op deze pagina vindt u de contactgegevens van een GMTO Diagnose Specialist.


 

Garage Huyskes


Website
www.garagehuyskes.nl

Adres
De Beek 6 A
3871 MS
HOEVELAKEN

Als merkonafhankelijk garagebedrijf is, Garage Huyskes, gespecialiseerd in het onderhoud van alle merken personen- en lichte bedrijfsauto’s. Ook met jouw hybride-, elektrische- en lease-auto kun je bij Garage Huyskes terecht.De garage beschikt over de nieuwste diagnose- en testapparatuur geschikt voor alle merken. De kennis van het team wordt up-to-date gehouden. Dit is voor jou de garantie dat jouw auto op alle aspecten bij ons in de beste handen is. Het team van Garage Huyskes staat voor: Persoonlijk, Eerlijk, Betrokken, Kwaliteit, ServiceWaarom kiezen voor een GMTO specialist?

  • Dit bedrijf heeft het complete opleidingstraject tot diagnose specialist afgerond en volgt continu vervolg opleidingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken in de automotive.
  • Daarnaast heeft het bedrijf toegang tot de grootste storingsdatabase van Europa met opgeloste storingen en wordt het ondersteund door de Technisch Specialisten van GMTO zelf.
  • Het bedrijf heeft alle nodige moderne (meet)apparatuur in huis om aan de slag te gaan met alle mechanische en elektronische storingen.

Kortom, om in goed vertrouwen complexe diagnose, onderhoud en reparatie uit te laten voeren aan uw voertuig, bent u bij een GMTO diagnose specialist aan het juiste adres.

“Breng uw storingsvoertuig naar een GMTO Diagnose Specialist”

 

Kennis en kwaliteit

GMTO Diagnose Specialisten – contactpagina