GMTO diagnose specialist contactpagina

GMTO Diagnose Specialisten contactpagina

Op deze pagina vindt u de contactgegevens van een GMTO Diagnose Specialist.


 

Autovakmeester Autobedrijf Sanders v.o.f.


Website
www.autobedrijf-sanders.nl

Adres
Buitendreef 8
4631 SV
HOOGERHEIDE

AUTOBEDRIJF SANDERS IS OPGERICHT IN 1976 EN LID VAN DE BOVAG EN FOCWA. Onderhoud en reparatie is ons werk. Wij staan garant voor vakmanschap en bieden een complete service: van onderhoud tot opsporing en reparatie van complexe storingen. Ook voor de in- en verkoop van nieuwe auto's bent u bij ons op het juiste adres! Snelle service en deskundig advies spreken natuurlijk voor zich. Bij ons team van goed opgeleide en ervaren monteurs is uw auto in goede handen. Wij zorgen dat u niet zonder auto zit als we uw auto weer in topconditie brengen. Met een vervangende auto houden wij u mobiel. Bij ons ontvangt u altijd vooraf een prijsopgave, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.Waarom kiezen voor een GMTO specialist?

  • Dit bedrijf heeft het complete opleidingstraject tot diagnose specialist afgerond en volgt continu vervolg opleidingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken in de automotive.
  • Daarnaast heeft het bedrijf toegang tot de grootste storingsdatabase van Europa met opgeloste storingen en wordt het ondersteund door de Technisch Specialisten van GMTO zelf.
  • Het bedrijf heeft alle nodige moderne (meet)apparatuur in huis om aan de slag te gaan met alle mechanische en elektronische storingen.

Kortom, om in goed vertrouwen complexe diagnose, onderhoud en reparatie uit te laten voeren aan uw voertuig, bent u bij een GMTO diagnose specialist aan het juiste adres.

“Breng uw storingsvoertuig naar een GMTO Diagnose Specialist”

 

Kennis en kwaliteit

GMTO Diagnose Specialisten – contactpagina