GMTO diagnose specialist contactpagina

GMTO Diagnose Specialisten contactpagina

Op deze pagina vindt u de contactgegevens van een GMTO Diagnose Specialist.


 

Autoservice VW Store


Website
www.vwstore.nl

Adres
J.C. van Markenstraat 30
9403 AS
ASSEN

VW STORE

Autoservice Assen is niet alleen een allround autobedrijf, maar ook een echt familiebedrijf. Vader en zoon, Ben en Roland Muurling, zijn enthousiaste autoliefhebbers met een passie voor sleutelen. Hun jarenlange ervaring in reparatie, onderhoud en het oplossen van storingen wordt gebruikt om uw auto veilig op weg te houden. Persoonlijk, transparant en gedreven.Waarom kiezen voor een GMTO specialist?

  • Dit bedrijf heeft het complete opleidingstraject tot diagnose specialist afgerond en volgt continu vervolg opleidingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken in de automotive.
  • Daarnaast heeft het bedrijf toegang tot de grootste storingsdatabase van Europa met opgeloste storingen en wordt het ondersteund door de Technisch Specialisten van GMTO zelf.
  • Het bedrijf heeft alle nodige moderne (meet)apparatuur in huis om aan de slag te gaan met alle mechanische en elektronische storingen.

Kortom, om in goed vertrouwen complexe diagnose, onderhoud en reparatie uit te laten voeren aan uw voertuig, bent u bij een GMTO diagnose specialist aan het juiste adres.

“Breng uw storingsvoertuig naar een GMTO Diagnose Specialist”

 

Kennis en kwaliteit

GMTO Diagnose Specialisten – contactpagina