GMTO diagnose specialist contactpagina

GMTO Diagnose Specialisten contactpagina

Op deze pagina vindt u de contactgegevens van een GMTO Diagnose Specialist.


 

Autobedrijf W. ter Maat


Website
www.autotermaat.nl

Adres
Molenweg 20a
7055 AV
HEELWEG

Auto's en klantenservice zitten in ons bloed! Al op vroege leeftijd begon Wim ter Maat in zijn vrije tijd aan auto's te sleutelen. Direct na zijn middelbare schooltijd trad hij in 1976 in dienst bij Mazda dealer te Kaat in Silvolde. In 1989 startte Wim ter Maat zijn eigen garage en dankzij een gestaag groeiende stroom aan klanten, werd in 1992 een nieuwe garage gebouwd op de huidige plek aan de Molenweg 20A te Heelweg. Blijvende kwaliteit met een goede prijs zorgen ervoor dat Auto ter Maat vaste klanten heeft uit heel Nederland, tot aan Vlieland toe! In de afgelopen jaren mocht Auto ter Maat veel zoekopdrachten invullen en ondertussen werden meer dan 1000 auto's afgeleverd! De oudste vaste klanten zijn al klant sinds de jaren 80. Heeft u interesse om uw autoreparatie bij ons onder te brengen en/of zoekt u een andere auto? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.Waarom kiezen voor een GMTO specialist?

  • Dit bedrijf heeft het complete opleidingstraject tot diagnose specialist afgerond en volgt continu vervolg opleidingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken in de automotive.
  • Daarnaast heeft het bedrijf toegang tot de grootste storingsdatabase van Europa met opgeloste storingen en wordt het ondersteund door de Technisch Specialisten van GMTO zelf.
  • Het bedrijf heeft alle nodige moderne (meet)apparatuur in huis om aan de slag te gaan met alle mechanische en elektronische storingen.

Kortom, om in goed vertrouwen complexe diagnose, onderhoud en reparatie uit te laten voeren aan uw voertuig, bent u bij een GMTO diagnose specialist aan het juiste adres.

“Breng uw storingsvoertuig naar een GMTO Diagnose Specialist”

 

Kennis en kwaliteit

GMTO Diagnose Specialisten – contactpagina