GMTO diagnose specialist contactpagina

GMTO Diagnose Specialisten contactpagina

Op deze pagina vindt u de contactgegevens van een GMTO Diagnose Specialist.


 

Autobedrijf Holtkuile


Website
www.autobedrijfholtkuile.nl

Adres
Van Dongenstraat 29
8107 AE
BROEKLAND

Autobedrijf Holtkuile is in 1960 gestart door Jan Holtkuile. Hij is begonnen in het deel dat nu de showroom is met een fietsen winkel, garage en benzinepomp. Het bedrijf is telkens een stukje groter gegroeid en elke keer zijn er wat activiteiten bijgekomen.

In onze ruime werkplaats worden personen- en bedrijfswagens gerepareerd van alle merken. Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt of moet de versnellingsbak gereviseerd worden, onze monteurs zullen met hun vakkennis voor u klaar staan. Voor de gebruikte onderdelen heeft u zelf de keuze in originele of universele onderdelen.

Autobedrijf Holtkuile beschikt over diagnose apparatuur die toepasbaar is op vrijwel ieder merk en type auto. Hierdoor is het voor ons mogelijk om nagenoeg iedere storing op te lossen. Wij beschikken over enkele leenauto's waarvan alleen de verreden brandstof in rekening zal worden gebracht. APK-keuringen verzorgen wij voor personen- en bedrijfsauto's tot 3500 kg.

Hebt u glasschade? In de meeste gevallen kunnen wij dit voor uw verzekering gewoon repareren. Hebt u een sterretje in uw ruit of moet de gehele ruit vervangen worden, wij zullen dit op vakkundige wijze repareren. Wij verzorgen de administratieve en financiële afhandeling met uw verzekeraar, wij zijn hiervoor alleen de groene kaart nodig.

Voor auto's met een airco-installatie bent u ook bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om onderhoud of reparatie wij zullen dit op een milieuvriendelijke wijze voor u verzorgen.

Door onze liefde voor oude auto's kunt u ook met uw klassieker of oldtimer bij ons terecht.Waarom kiezen voor een GMTO specialist?

  • Dit bedrijf heeft het complete opleidingstraject tot diagnose specialist afgerond en volgt continu vervolg opleidingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken in de automotive.
  • Daarnaast heeft het bedrijf toegang tot de grootste storingsdatabase van Europa met opgeloste storingen en wordt het ondersteund door de Technisch Specialisten van GMTO zelf.
  • Het bedrijf heeft alle nodige moderne (meet)apparatuur in huis om aan de slag te gaan met alle mechanische en elektronische storingen.

Kortom, om in goed vertrouwen complexe diagnose, onderhoud en reparatie uit te laten voeren aan uw voertuig, bent u bij een GMTO diagnose specialist aan het juiste adres.

“Breng uw storingsvoertuig naar een GMTO Diagnose Specialist”

 

Kennis en kwaliteit

GMTO Diagnose Specialisten – contactpagina