GMTO diagnose specialist contactpagina

GMTO Diagnose Specialisten contactpagina

Op deze pagina vindt u de contactgegevens van een GMTO Diagnose Specialist.


 

Autobedrijf Ger Bruin V.O.F.


Website
www.gerbruin.nl

Adres
Winkelerzand 36
1731 LZ
WINKEL

Wij zijn een allround garagebedrijf en doen onderhoud en APK voor ieder merk- en type auto. We beschikken over een airco servicestation en zeer divers en uitgebreide diagnose apparatuur. Ook zijn we gespecialiseerd in LPG inbouw, reparatie- en onderhoud van de gehele LPG installatie. Sinds 2015 zijn wij officieel “GMTO diagnose specialist”. Dit betekent dat wij vrijwel geen enkele storing uit de weg gaan. Tevens kunt u bij ons terecht voor problemen met het dieselsysteem en/of het roetfilter. Wij zijn namelijk ook “Qualified Diesel Specialist”. Vanaf 2016 kunt u bij ons met een gerust gevoel onderhoud en reparaties aan uw hybride of elektrische voertuig laten uitvoeren. Wij zijn gecertificeerd volgens de Nen-9140 norm en hebben een erkend “GMTO Hybride & EV specialist” in huis. Verder doen we alle voorkomende werkzaamheden in onze geoptimaliseerde werkplaats.Waarom kiezen voor een GMTO specialist?

  • Dit bedrijf heeft het complete opleidingstraject tot diagnose specialist afgerond en volgt continu vervolg opleidingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken in de automotive.
  • Daarnaast heeft het bedrijf toegang tot de grootste storingsdatabase van Europa met opgeloste storingen en wordt het ondersteund door de Technisch Specialisten van GMTO zelf.
  • Het bedrijf heeft alle nodige moderne (meet)apparatuur in huis om aan de slag te gaan met alle mechanische en elektronische storingen.

Kortom, om in goed vertrouwen complexe diagnose, onderhoud en reparatie uit te laten voeren aan uw voertuig, bent u bij een GMTO diagnose specialist aan het juiste adres.

“Breng uw storingsvoertuig naar een GMTO Diagnose Specialist”

 

Kennis en kwaliteit

GMTO Diagnose Specialisten – contactpagina