nieuws

Wat is er te vinden op het GMTO online trainingsplatform

Vorige week hebben wij jullie op de hoogte gebracht over het feit dat het handig kan zijn om gebruik te maken van het GMTO online trainingsplatform. Maar wat is er eigenlijk zoal te vinden en hoe ziet het eruit? We nemen jullie mee naar een drietal interessante previews van video’s die te vinden zijn op ons platform.

Scopemetingen: Distributie controle

In de scopemeting training relatieve compressietest hadden we je al kennis laten maken met de voordelen van het meten om zo een diagnose te kunnen stellen aan een mechanisch probleem. In deze training gaan we je meenemen in een andere meting waarbij je zonder demontage de distributie timing kunt controleren!

 

Hybride diagnose

Met de komst van Hybride- en Elektrische voertuigen in de werkplaats komen er ook nieuwe problemen. In deze training leggen we uit hoe je diagnose kan stellen aan een isolatieprobleem. Natuurlijk beginnen we de training met het uitleggen hoe deze problemen ontstaan! Zo kan je het probleem de volgende keer gewoon oplossen!!

 

Duty Cycle

Een manier van aansturen van een actuator is duty cycle of PWM. Dit komt in een voertuig vaker voor dan je misschien wel zou denken. Het is daarom belangrijk te weten hoe een duty cycle werkt en waar deze toegepast kan worden. Hoe ga je diagnose stellen aan een probleem in de besturing? Natuurlijk krijg je op deze vraag ook een antwoord!

 

Ben je na het bekijken van een of meer previews enthousiast geworden of wil je meer informatie? Bezoek de volledige pagina over het online trainingsplatform of neem contact op met een van onze opleidingsadviseurs via: info@gmto.nl of bel 072-5622407.

Wil je meteen aan de slag gaan met het platform, via onze webshop kan je snel en simpel jouw inlogcode claimen waarbij je met 1 toegangscode de gehele werkplaats kan trainen!

nieuwsWat is er te vinden op het GMTO online trainingsplatform