nieuws

Waarom aan de slag gaan met Euro-DFT?

Met Pass Thru kun je naast technische informatie zelf aan de slag met merksoftware voor het stellen van diagnose, coderen, programmeren en software schrijven. Maar loop jij er ook tegen aan dat als je Pass-Thru wilt gebruiken, je eerst de systemen moet updaten en de juiste VCI moet zoeken? En dat je vaak meer een ICT-er bent dan monteur omdat het updaten en bij houden van de merk programma’s vaak te ingewikkeld of tijdrovend is.

Als je meerdere merken op 1 laptop wilt hebben, dat je laptop dan te weinig geheugen heeft of dat doordat er meerdere op 1 laptop staan er problemen ontstaan met de programma’s en doordat er zoveel op staat het erg onduidelijk word?

Zou er geen makkelijkere manier zijn? 

Maak kennis met Euro-DFT.. De “Euro5 / 6 Diagnosis and Flash Tool”, of afgekort EuroDFT, is een universele tool voor het diagnosticeren en programmeren van Euro5 / 6-voertuigen met originele software van de autofabrikant (OEM). De communicatie vindt plaats via een universele adapter in plaats van de adapter van de fabrikant. De inhoud van de uitzending is identiek!

5 goede redenen voor een EuroDFT:
  • Opening bij de fabrikant met slechts één systeem dat bedrijfsklaar wordt afgeleverd.
  • Registratie bij de fabrikant via GMTO.
  • Automatische update van het systeem zonder uw eigen IT-kennis.
  • Bijstand van de specialisten van GMTO.
  • Gunstige uitbreidingsmogelijkheden voor nieuwe merken.

De volgende merken worden momenteel ondersteund: Audi, BMW, Chevrolet EU, Citroen, DS, Ford, Mercedes Benz, Mini, Opel, Peugeot, Seat, Skoda, Smart, Toyota en Volkswagen.

We maken het u gemakkelijk om aan de slag te gaan in de OEM-wereld en bieden u onder andere de volgende services en diensten

  • Registratie bij de fabrikant met alle benodigde autorisaties (bijv. Sleutelprogrammering)
  • Aangepaste installatie en configuratie van een gepersonaliseerd systeem
  • Levering van een gebruiksklaar compleet systeem, bestaande uit een laptop en universele voertuigadapter, die u ook als PassThru-adapter voor andere apparaten kunt gebruiken.

Bezoek onze webshop voor meer informatie, prijzen en opties.

nieuwsWaarom aan de slag gaan met Euro-DFT?