vacature

VACATURE

Door de continue groei die GMTO doormaakt staat de volgende vacature bij ons open:

 Vacature: Helpdesk medewerker – Technisch Specialist

Omschrijving:
Als helpdeskmedewerker/technisch specialist ben je de spil in onze serviceorganisatie, met veel klantcontact. Na een uitgebreid inwerk- en opleidingstraject, ga je aan de slag in de technische ondersteuningspool en bied je telefonisch en praktisch ondersteuning aan directe en indirecte klanten van GMTO met technische problemen aan voertuigen en voertuig elektronica. Dit doe je ook online door apparatuur en voertuigen van klanten op afstand over te nemen (remote diagnose).

Je communiceert met de klanten op een professionele manier en bent in staat om gebruikersproblemen zelfstandig op te lossen. Bij complexe storingen stel je de juiste vragen, registreer je het probleem in de database, werk je in een stappenplan naar een oplossing en voorzie je de klant van informatie en documentatie.

De functie is veelzijdig en afwisselend. Naast het werk aan de telefoon ben je ook actief in de werkplaats waar storingen vanuit heel Nederland worden opgelost. Doordat je werkt in een team, zijn er altijd voldoende sparringpartners waardoor een efficiënte oplossing snel binnen handbereik ligt. Naast deze werkzaamheden, werk je ook mee aan de input voor de diagnose software die GMTO ontwikkelt voor de labscope en ondersteun je de productie van diagnose equipment.

Vaardigheden:
Je beschikt over goede praktijkkennis van moderne voertuigsystemen, zowel mechanisch als elektronisch. Verder heb je goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling en beheers je de Engelse taal. Je bent gewend zelfstandig te werken en initiatief te nemen, maar je kunt ook in een team goed functioneren

 

Functie vereisten:

 • MTS/HTS Autotechniek
 • Een goede drive, wens om meer te leren.
 • Kennis van auto elektronica en mechanica.
 • Ervaring met MS Office producten

 

Wat bieden wij:

Wij bieden je een uitdagende en veelzijdige functie in een snel groeiende onderneming waar jij de volgende stap kunt zetten in jouw persoonlijke groei. Wij geloven in “no customer satisfaction without job satisfaction!”

Uren: 32 – 40 uur per week

Locatie:
GMTO heeft meerdere vestigingen in Heerhugowaard, Andelst en Gent (BE).

 

Geïnteresseerd?

Vul het formulier in op deze pagina en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sollicitatieformulier

Kan jij onderstaande vragen met JA beantwoorden? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Vul ons formulier in en we nemen snel contact met je op!

  MBO opleiding autotechniek?

  Kennis van elektronica en affiniteit met autotechniek?

  Lijkt het je leuk kennis en vaardigheden over te brengen aan vakgenoten?

  Antispam

  Follow us!

  Vacature: Helpdesk – Technisch medewerker