nieuws

Start opleiding tot Diagnose Expert in oktober en november
Onze opleiding tot Diagnose Expert gaat van start op diverse plaatsen in het land in oktober en november. Het goede nieuws is dat er nog enkele plaatsen beschikbaar zijn voor nieuwe deelnemers.

Een efficiënte oplossing voor technische problemen begint altijd met een nauwkeurige diagnose. GMTO begrijpt dit principe als geen ander en biedt een uitzonderlijke opleiding tot Diagnose Expert in autotechniek. Door middel van praktijkgerichte leerervaringen biedt GMTO de meest effectieve onderwijsmethode om binnen een kort tijdsbestek zowel praktische als theoretische vaardigheden te ontwikkelen.

De modules

Het traject tot Diagnose Expert, dat zich uitstrekt over een periode van 3 jaar, omvat 18 trainingsdagen waarin 6 essentiële modules worden behandeld:

  1. Motor Management Systemen Benzine: Deze module behandelt alle relevante sensoren en actuatoren die gebruikt worden in het benzine motormanagement. Deelnemers leggen hier de basis voor het systematisch stellen van diagnoses.
  2. Scope, Datanetwerken, Stabiliteitssystemen: Hier leren studenten hoe ze een moderne digitale scope kunnen gebruiken, instellen en toepassen. Het doel is om de scope effectief te gebruiken bij het stellen van diagnoses en praktijkvoorbeelden van scope-beelden te begrijpen en toepassen.
  3. On-board Diagnose en Communicatie: Deze module draait om het efficiënt communiceren met moderne voertuigen. Zowel Europese als Merk-specifieke OBD-systemen komen aan bod.
  4. Motor Management Systemen Diesel: In deze cursus worden sensoren en actuatoren in diesel motormanagement behandeld, met de nadruk op het verder ontwikkelen van systematisch diagnose stellen.
  5. Motor Management Systemen Benzine Diagnose: Deze module richt zich op de nieuwste technologieën met betrekking tot direct ingespoten benzine motoren. Alle relevante sensoren en actuatoren komen aan bod.
  6. Motor Management Systemen Diesel Diagnose: Als vervolg op de cursus Motormanagement Systemen Diesel ligt hier de focus op het opsporen en verhelpen van storingen in diesel motormanagement systemen. Ook het efficiënte gebruik van communicatie- en meetapparatuur wordt hier behandeld.

Startdata en locaties

De Diagnose Expert Opleiding biedt deelnemers de kans om hun passie voor autotechniek om te zetten in diepgaande expertise. De nadruk op praktische ervaring en theoretische kennis zorgt ervoor dat afgestudeerden klaar zijn om uitdagingen in de autotechnische wereld aan te gaan. Voor meer informatie en inschrijvingen kunnen geïnteresseerden contact opnemen met de opleidingsadviseurs van GMTO.

09-10-2023 Start driejarig traject Heerhugowaard
26-10-2023 Start driejarig traject Heerlen
30-10-2023 Start driejarig traject Waalwijk
20-11-2023 Start driejarig traject Hoogeveen
29-11-2023 Start driejarig traject Leeuwarden

 

Meer informatie
nieuwsStart opleiding tot Diagnose Expert in oktober en november