nieuws

Pass-Thru: Kosten en Voordelen voor Autobedrijven

Pass-Thru is een waardevolle technologie die autobedrijven in staat stelt om efficiënter te werken en aan de steeds veranderende eisen van de moderne autowereld te voldoen. Hoewel Pass-Thru gepaard gaat met enkele kosten, zijn de voordelen op lange termijn de investering meer dan waard. Laten we eens kijken naar de kosten en opbrengsten van Pass-Thru voor autobedrijven.

Aanmaken account door derde partij: Om toegang te krijgen tot het fabrikantportaal is het vaak noodzakelijk om een account aan te maken. Het proces hiervoor kan complex zijn. Gelukkig staan derde partijen klaar om autobedrijven te ondersteunen bij het aanmaken en activeren van deze accounts bij de fabrikant.

Voor het gebruik van Pass-Thru zijn verschillende hardwarecomponenten nodig

Een PC/laptop, een Vehicle Communication Interface (VCI) en een acculader. Deze initiële investering in de benodigde apparatuur is essentieel om van de voordelen van Pass-Thru te kunnen profiteren. Bekijk onze video “Pass-Thru hardware benodigdheden” voor meer informatie hierover.

Abonnement of opstartkosten bij de fabrikant: Sommige fabrikanten vragen een registratievergoeding, terwijl andere kosten in rekening brengen voor de aanschaf van hun software. Deze kosten variëren per merk en kunnen aanzienlijk verschillen.

Gebruikskosten: Het raadplegen van originele documentatie kan resulteren in kosten voor de aanschaf ervan bij de fabrikant. In de meeste gevallen worden de gebruikskosten via een creditcardbetaling rechtstreeks aan de betreffende fabrikant voldaan. Fabrikanten bieden de mogelijkheid om toegang te kopen voor een bepaalde periode, variërend van een uur tot een heel jaar. Hoe langer de gekochte tijd, hoe voordeliger het tarief per uur wordt.

Opbrengsten: Het gebruik van Pass-Thru biedt directe toegang tot alle benodigde werkplaatsinformatie. Hierdoor kunt u reparaties op de juiste wijze uitvoeren en diagnoses sneller en efficiënter stellen met behulp van relevante informatie en toegang tot service bulletins. Dit vergroot de kennis in uw werkplaats en maakt uw bedrijf toekomstbestendig. De voordelen van Pass-Thru wegen ruimschoots op tegen de kosten en dragen bij aan de groei en het succes van uw bedrijf.

Bekijk de video op Youtube

Bij GMTO begrijpen we het belang van Pass-Thru voor autobedrijven.

We bieden trainingen, ondersteuning en advies om u te helpen deze technologie optimaal te benutten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Pass-Thru uw bedrijf kan transformeren. Investeer in de toekomst van uw autobedrijf en blijf relevant voor uw huidige en toekomstige klanten.

Meer informatie op onze pass-thru pagina

nieuwsPass-Thru: Kosten en Voordelen voor Autobedrijven