nieuws

Opleiding vrij programmeerbaar motormanagementsysteem

Geef jouw oldtimer de upgrade die het verdient met een vrij programmeerbaar motormanagementsysteem!

Ben je een trotse eigenaar van een oldtimer, motorfiets of motorboot? Dan weet je als geen ander dat een goed functionerende verbrandingsmotor van cruciaal belang is om van jouw rijervaring te genieten. Maar wat als je het prestatievermogen van je geliefde voertuig naar een hoger niveau kon tillen? Dat is precies wat een vrij programmeerbaar motormanagementsysteem voor jou kan doen! Stel je voor dat je het potentieel van je klassieke voertuig kunt ontsluiten door een betere vonk en de perfecte hoeveelheid brandstof te leveren. Dit kan nu werkelijkheid worden dankzij het unieke opleidingstraject dat wordt aangeboden door GMTO en de TAC-Academy.

Het opleidingstraject

Met dit opleidingstraject leer je niet alleen over de werking van het motormanagementsysteem, maar ook over de toepassing van sensoren, het inregelen van de mengselmap voor de juiste brandstofhoeveelheid en het afstemmen van de ontstekingsmap voor het perfecte ontstekingstijdstip. Dit zijn slechts enkele van de waardevolle vaardigheden die je zult opdoen. Het mooie van dit opleidingstraject is dat je uiteindelijk in staat zult zijn om zelf een motormanagementsysteem te programmeren, aan te sluiten en diagnose te stellen. Je wordt dus geen passieve toeschouwer van de technische aspecten van jouw voertuig, maar een actieve deelnemer die het heft in eigen handen neemt en volledige controle heeft.

Wat ga je leren

Met een vrij programmeerbaar motormanagementsysteem kun je op maat gemaakte correcties toepassen en de werking van de lineaire breedbandsonde begrijpen en optimaliseren. Dit opent een wereld van mogelijkheden voor jou en je geliefde oldtimer. Na afronding van de training ben je niet langer afhankelijk van externe experts om eventuele problemen met je motormanagementsysteem op te lossen. Jij hebt de kennis en vaardigheden om zelfstandig aanpassingen te maken en de prestaties van je voertuig te optimaliseren.

Kies voor kwaliteit, kies voor controle en geef jouw oldtimer het beste motormanagementsysteem dat er is. Jouw klassieke voertuig verdient het om weer te stralen op de weg, op het water of waar je avontuur je ook brengt!

De modules:

  • Werking van het motormanagementsysteem
  • Toepassing van de sensoren
  • Inregelen van de mengselmap voor de juiste hoeveelheid brandstof
  • Inregelen van de ontstekingsmap voor het juiste ontstekingstijdstip
  • Werking en programmeren van correcties
  • Werking en toepassing van de lineaire breedbandsonde

We kunnen ons voorstellen dat je na het lezen enthousiast bent geworden maar net even wat meer informatie wenst te krijgen. Neem hiervoor contact op met onze scholingsadviseurs op telefoonnummer: +31 (0)72 – 562 2407 of stuur een e-mail naar: info@gmto.nl o.v.v. informatie motormanagementsysteem opleiding.

inschrijven

 

nieuwsOpleiding vrij programmeerbaar motormanagementsysteem