nieuws

Trainen on demand, het netflix binnen de autobranche!

Stel je bent bezig in de werkplaats en bent het even kwijt.. Je opent YouTube en scrolt langs een ellenlange lijst met vage ‘how to’ video’s, na 45 minuten zoeken en scrollen geef je het uiteindelijk op. Je denkt: wat zou het handig zijn om online een centrale plek te hebben waar je uitstekend onderbouwde trainingen over uiteenlopende technische onderwerpen kunt vinden..

Een klein jaar geleden zijn we gestart met het GMTO online trainingsplatform. Een platform waar je als autotechneut ten tijde van bijvoorbeeld een probleem jezelf direct kunt trainen op diverse uiteenlopende onderwerpen. Onderwerpen welke het bijvoorbeeld makkelijker maken om de juiste diagnose te stellen. Belangrijk om te weten is dat het online trainingsplatform geen vervanging is van praktijk trainingen, of een plaats is waar je ‘live’ een online training kunt volgen. Trainingen op ons platform zijn altijd en overal on demand te bekijken met 1 abonnement voor en door het gehele garagebedrijf. 

Online trainingsplatform GMTO

Onderwerpen trainingsplatform

Op dit moment staan er 18 trainingen online op ons trainingsplatform. Veranderingen en complexiteit van techniek zijn aan de orde van de dag mede daardoor doen wij ons uiterste best jaarlijks minimaal 10 trainingen toe te voegen aan het platform. Onderwerpen die aan bod komen worden geselecteerd hetzij door nieuwe technieken en/of door vraag vanuit de branche.

 

Redelijk recent zijn onderstaande onderwerpen toegevoegd aan het platform:

Belastingsensor luchtmassameter

Bij zowel de benzine- als bij de dieselmotoren wordt gebruik gemaakt van de luchtmassameter, wat is de functie van deze sensor en wat is de opbouw van het signaal, kun je er misschien meer mee? Kijk de training en je krijgt antwoord op al deze vragen.

Brandstofdrukregeling diesel commonrail

De dieseltechniek heeft door de emissie-eisen een hele evolutie doorgemaakt. In deze training nemen we je mee in deze evolutie. Hierdoor kun je systemen herkennen maar misschien nog veel belangrijker, hoe kan je hier goed diagnose aan stellen.

Bekijk op deze pagina alle onderwerpen welke op dit moment online staan, heb je vragen, opmerkingen of zou je graag een onderwerp door ons aangesneden zien worden, neem contact met ons op via: info@gmto.nl.

Ben je enthousiast geworden en wil je in korte tijd op een leuke manier kennis en kunde opdoen of je geheugen opfrissen met nieuwe technieken een methodes. Bestel eenvoudig toegang voor het het gehele garagebedrijf via onze webshop.

nieuwsTrainen on demand, het netflix binnen de autobranche!