ATIS schemas en meet systeem

ATIS, Automotive Test Information System

De ATS6xxx DIFF wordt standaard geleverd met de ATIS software. In deze software zit alle relevante test-en meetinformatie van de verschillende automerken. Na het selecteren van een auto, beschikt u over gedetailleerde elektrische schema’s, aansluitschema’s, uitleg over de componenten en meer. Bij het aanklikken van een te meten component, worden tevens ook de juiste scope-instellingen met voorbeeldsignaal geladen.
 
ATISv6.0
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nieuw in ATIS is een directe knop voor combinatie metingen van krukas en nokkenas sensoren om de timing van de distributie te meten. Hiermee kan een oordeel worden gegeven over de timing van de distributieriem of ketting, staat deze op tijd staat of is deze versprongen. Maar de meting kan ook gebruikt worden om te zien of de timing veranderd bij aansturen van de nokkenasversteller.
 
Ook nieuw is de Streamer meting/data logging mogelijkheid, de scope kan op 4 kanelen gelijktijdig op hoge snelheid EN voor lange tijd (40 seconden) alle gemeten signalen doorlopend vastleggen. Problemen die voorkomen zijn na opslaan en inzoomen van het beeld goed te beoordelen en diagnosticeren.

ATIS v6.0
© 2020 GMTO