BOVAG OAB jaarcongres en Pass Thru pilot

Pass Thru iets voor jouw bedrijf? GMTO en BOVAG hebben informatie voor je.


BOVAG OAB jaarcongres en Pass Thru pilot

Dit jaar is GMTO weer van de partij op het BOVAG OAB jaarcongres! Hier zal GMTO een infosessie verzorgen omtrent ‘meer grip op de werkplaats: hoe komt uw monteur aan technische informatie?’.

Ervaring uit de Pass Thru Pilot in de infosessie
Hier vertellen we samen met branchemanager Hans Joosten meer over de verschillende Pass Thru oplossingen. BOVAG heeft in aanloop naar dit congres een pilot gedraaid omtrent Pass Thru. GMTO heeft voor deze Pilot de ondersteuning geleverd. Deze ondersteuning was bedoeld om garage bedrijven te begeleiden in het proces van diagnose, technische informatie, toepassen van de juiste oplossing en begeleiding tijdens software updates (pass thru). Een voorbeeld: Een storingsauto komt binnen bij een garagebedrijf; Normaal gesproken ga je aan de slag met de standaard dingen, even uitlezen, live data bekijken en kijken of je bijvoorbeeld de klacht kunt reproduceren. In deze pilot was het de bedoeling dat de deelnemende garagebedrijven meer aan de slag gingen met Pass Thru.

 
Wanneer gebruik je nu Pass Thru?
Maar wanneer gebruik je dat nu? Het is belangrijk om alles goed uit elkaar te houden. Dit werd gedaan middels de expertise van de GMTO helpdesk. Het garagebedrijf nam contact op met de helpdesk en daar werden zij begeleid tijdens dit proces. De meeste bedrijven belden GMTO met de Pass Thru laptop al in de hand. Echter in een heel aantal gevallen moest er gewoon diagnose gesteld worden. Bij een ander geval kwamen we er snel achter dat er voor het betreffende probleem gewoon een software update was om het opgelost te krijgen. Weten welke bronnen op welk moment moeten worden aangeboord, en hoe die bronnen, zoals een inlog bij de fabrikant of het uitvoeren van een software update dan werkt, is expertise voor nodig.


Aan de slag!
Ga er dus mee aan de slag, laat je ondersteunen en laat je werkplaats mee groeien naar de toekomst. GMTO helpt je hierbij. Hoe? Kom 9 oktober naar het OAB jaarcongres van de BOVAG en we vertellen je er alles over in de infosessie!


Placed on 04 october 2018
© 2019 GMTO