Nieuwe Versie ATIS 6.0

ATIS update V6.00

ATIS V6.00 online update is volledig geautomatiseerd.

 


ATIS V6.00 online update. 
 
 
De ATIS update bevat veel nieuwe schema's metingen en informatie. Nieuw is de knop timing voor kruk nok as metingen en de datalog mogenlijkheid. 

Om ATIS 6.00 automatisch te laten instaleren is ATIS versie 5.13 vereist.
Heeft u een oudere versie dan 5.13 op uw PC staan, neem dan contact op met GMTO.
 
GMTO ATIS V6.01
 

072-5622407 en kies optie 4 ‘automatisering’ 

Zoals gebruikelijk is er weer veel informatie toegevoegd, zoals schema’s en meetgegevens van benzine-en-diesel-motormanagementsystemen, ABS, CAN-bus en foutcode informatie. Ook het scope algemeen gedeelte is verbeterd en uitgebreid. Achter de knop "New” in ATIS treft u alle nieuwe items die in de update zijn toegevoegd. 

Daarnaast is ook de ATS scopesoftware verbeterd.

De ATIS informatie is natuurlijk als informatiebron zeer nuttig, maar komt pas volledig tot zijn recht wanneer deze in combinatie met de ATS 5000/5004 meetdiagnose apparatuur van GMTO wordt gebruikt. Wanneer u nog niet in het bezit bent van een ATS 5000/5004 scope is het natuurlijk altijd mogelijk om eens te kijken in het scope gedeelte van dit programma of een demonstratie bij ons aan te vragen. 

Mocht u fouten aantreffen op de ATIS informatie, dan vernemen wij dit graag per telefoon of e-mail. In de toekomst is de intentie om meer updates via internet te verzorgen, zo kunnen ook onvolkomenheden eerder worden aangepast.

Placed on 15 august 2017
© 2019 GMTO