ATIS update v5.13

ATIS v5.13 online update is volledig geautomatiseerd.
Een half jaar geleden presenteerde GMTO de eerste online halfjaarlijkse update van ATIS via een online download! De huidige update (5.13) is nog verder geautomatiseerd. U heeft vanaf nu namelijk geen omkijken meer naar de updates door volledige automatisering. Belangrijk is wel dat de PC waar u ATIS op heeft geïnstalleerd af en toe is verbonden met internet terwijl ATIS actief is. De laatste versie van ATIS wordt dan opgehaald en geïnstalleerd. Door te automatiseren kan er nu ook tussentijds een update worden gedaan om bijvoorbeeld een probleem op te lossen of een aanvulling te doen. De status van uw versie is altijd linksboven in het ATIS programma te zien.

Om ATIS 5.13 automatisch te laten instaleren is ATIS versie 5.12 vereist.
Heeft u een oudere versie dan 5.12 op uw PC staan, neem dan contact op met GMTO.

072-5622407 en kies optie 4 ‘automatisering’ 

Zoals gebruikelijk is er weer veel informatie toegevoegd, zoals schema’s en meetgegevens van benzine-en-diesel-motormanagementsystemen, ABS, CAN-bus en foutcode informatie. Ook het scope algemeen gedeelte is verbeterd en uitgebreid. Achter de knop "New” in ATIS treft u alle nieuwe items die in de update zijn toegevoegd. 

Daarnaast is ook de ATS scopesoftware verbeterd.

De ATIS informatie is natuurlijk als informatiebron zeer nuttig, maar komt pas volledig tot zijn recht wanneer deze in combinatie met de ATS 5000/5004 meetdiagnose apparatuur van GMTO wordt gebruikt. Wanneer u nog niet in het bezit bent van een ATS 5000/5004 scope is het natuurlijk altijd mogelijk om eens te kijken in het scope gedeelte van dit programma of een demonstratie bij ons aan te vragen. 

Mocht u fouten aantreffen op de ATIS informatie, dan vernemen wij dit graag per telefoon of e-mail. In de toekomst is de intentie om meer updates via internet te verzorgen, zo kunnen ook onvolkomenheden eerder worden aangepast.

Placed on 15 december 2016
© 2020 GMTO