GMTO: Gerichte Motor-
Technische Opleidingen

uw diagnose specialist sinds 1987

GMTO Trainingen

GMTO biedt verschillende soorten cursussen aan. Maak uw keuze in de onderstaande mogelijkheden om meer informatie te vinden over cursusmodulen in de door u gewenste richting.

Meer informatie

Webshop

GMTO biedt in haar webwinkel diverse apparatuur aan. Denk hierbij aan Diagnose communicatie apparatuur, meet apparatuur of meet accesoires. U kunt online direct betalen of een factuur ontvangen.

Meer informatie

Onze specialisten

GMTO heeft in 2011 de formule "GMTO diagnose specialisten” geïntroduceerd met de bedoeling een landelijke dekking van auto elektronica diagnose specialisten te creëren. 

Meer informatie

Techniek

Technische informatie over onze producten en diensten. Technische artikelen en een link naar onze support en helpdesk gedeelte. 

Meer informatie

GMTO Connect

Meer informatie over diagnose en oplossingen op afstand voor uw werkplaats

Meer informatie

Pass Thru

Klik hier voor een vrijblijvende offerte voor Pass Thru oplossingen

Meer informatie

Autoschadetraining.nl

Autoschadetrainingen.nl biedt verschillende soorten cursussen aan. Klik op dit blok om meer te lezen.

Meer informatie

Ecarr

Via een procedure voor het Erkennen van jouw Verworven Competenties (EVC) wordt in kaart gebracht wat je precies in huis hebt. Dit wordt vastgelegd in een persoonlijk ervaringscertificaat.

Meer informatie

Over ons

Sinds 1987 is GMTO actief in de automobielbranche en is ontstaan uit de behoefte aan opleidingen op het gebied van electronische ontsteking- en inspuit-systemen. De cursisten waren voornamelijk afkomstig van universele automobielbedrijven. Later werden er ook trainingen verzorgd voor dealergroepen van o.a. OPEL, VOLVO en CITROEN. De trainingen van GMTO stonden en staan nog altijd in het teken van DIAGNOSE STELLEN. Onbelangrijke ballast wordt in de cursussen weggelaten zodat een zeer compacte, en in de praktijk zeer bruikbare, training ontstaat.

Meer informatie over GMTO

Trainingen

GMTO biedt diverse trainingen voor de automotive branche. U vind op onze website en uitgebreide agenda waar u simpel kunt inschrijven voor een van onze trajecten, trainingen of workshops. Daarnaast vind u daar trainingen voor Schadeherstel, Trucks en Motorfietsen. Onder trainingen vind u ook informatie over subsidies en een link naar onze kennistesten.

 

Apparatuur

GMTO biedt in haar webwinkel diverse apparatuur aan. Denk hierbij aan Diagnose communicatie apparatuur, meet apparatuur of meet accesoires. Daarnaast kunt u via onze webwinkel de Atis DVD of Technische ondersteuningscontracten bestellen. 

Meer informatie over Equipment

Onze specialisten

GMTO heeft in 2011 de formule "GMTO diagnose specialisten” geïntroduceerd met de bedoeling een landelijke dekking van auto elektronica diagnose specialisten te creëren. Met als doen een hoog opleidings/ kennis niveau van de diagnose specialisten te ontwikkelen, Particulieren en autobedrijven zonder gedegen diagnose kennis de weg laten vinden naar de GMTO diagnose specialisten en een nauwe samenwerking tussen GMTO en de diagnose specialisten en de diagnose specialisten onderling.

Meer informatie over onze specialisten

Techniek

Op de techniekpagina vind u informatie doormiddel van technische artikelen, downloads, informatie over onze meetsystemen en uitgebreide informatie richting onze support en helpdesk.

Meer informatie over Technics

Nieuws

Afstudeeropdracht aanleiding voor nieuwe tak binnen GMTO

Afgelopen half jaar heeft Erik Speets (student HAN Automotive) bij GMTO onderzoek gedaan voor zijn afstuderen.  


Lees meer hierover

GMTO eindejaarsaanbieding 2019

De dagen worden korter, de sint rent weer over de daken en het wordt weer koud. Kortom, tijd voor de GMTO eindejaarsaanbieding!


Lees meer hierover

FOCWA en GMTO gaan exclusieve samenwerking aan

Voorafgaand aan het FOCWA Congres op 6 november jl. tekenden FOCWA en GMTO een exclusieve samenwerkingsovereenkomst.


Lees meer hierover

ATIS 6.05 is uit!

Er is lang aan gewerkt, maar het is zover! De wavelibrary is online! 


Lees meer hierover
© 2020 GMTO