nieuws

Leer en excellereer in het gebruik van Pass-thru

Bij GMTO begrijpen we dat een goede voorbereiding essentieel is om het maximale uit Pass-Thru te halen. Daarom hebben we een speciale Pass-Thru training ontwikkeld om u en uw personeel vol vertrouwen aan de slag te laten gaan. Wat houdt onze training in?

Persoonlijke Training op Locatie:

Onze Pass-Thru training vindt plaats in uw eigen werkplaats, waarbij we u trainen op uw eigen systemen. Samen met onze ervaren trainer doorloopt u het programma en is er zelfs een praktijkgedeelte waarbij u op een voertuig in uw werkplaats kunt oefenen. De training op locatie duurt ongeveer 2 uur en kan naar wens per uur worden verlengd. Voor deze training op uw eigen systeem heeft u een creditcard nodig en dient u te beschikken over de benodigde hardware, zoals een acculader en een stabiele netwerkverbinding. We adviseren om de training op uw eigen systemen te volgen, zodat u direct in de praktijk kunt leren werken met Pass-Thru.

(Bekijk de webshop)

Training op Onze Systemen:

Als alternatief bieden we ook trainingen aan op onze eigen systemen. Voor deze training heeft u geen creditcard of acculader nodig, maar wel een stabiele netwerkverbinding. Hoewel de training op onze systemen plaatsvindt, raden we nog steeds aan om de training op uw eigen systemen te volgen, zodat u direct kunt oefenen met de praktijkgerichte aspecten van Pass-Thru.

Doorlopende ondersteuning

Naast de gebruikerstraining bieden we ook doorlopende ondersteuning voor het gebruik van Pass-Thru en eventuele problemen die u kunt tegenkomen. Zodra u uw account heeft aangemaakt, gaat u zelfstandig aan de slag met het systeem. Mocht u echter ergens vastlopen in een procedure of problemen ondervinden bij het gebruik van de software, dan staan wij klaar om u te helpen met onze dienst Pass-Thru live ondersteuning.

Hoe werkt Pass-Thru Live Ondersteuning? Onze Pass-Thru live ondersteuning werkt op basis van vooraf ingekocht tegoed. Wanneer u contact opneemt met onze helpdesk, wordt er een teller geactiveerd. De gebruikte tijd wordt vervolgens van uw tegoed afgetrokken zodra de ondersteuning is voltooid. Als uw tegoed volledig is gebruikt, wordt automatisch een nieuw tegoed geactiveerd en ontvangt u daarvoor een nieuwe factuur.

Tijdens de ondersteuning begeleidt onze helpdeskmedewerker u door het programma en/of de procedure via telefonische ondersteuning of het overnemen van uw systeem op afstand. Door mee te kijken en direct in de praktijk te leren, kunt u uw vaardigheden in het gebruik van de software verder verbeteren.

(Bekijk in de webshop)

Bekijk video op Youtube

Bij GMTO geloven we in het belang van Pass-Thru training en ondersteuning om u te helpen uitblinken in het gebruik van deze krachtige technologie. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze training en ondersteuning uw autowerkplaats naar nieuwe hoogten kunnen brengen. Investeer in uw succes met Pass-Thru en GMTO aan uw zijde.

Bekijk alle mogelijkheden in de webshop

nieuwsLeer en excellereer in het gebruik van Pass-thru