nieuws

Lastige storing, en niet weten waar te beginnen?
Atis,gmto,voordelen,software

Heeft u wel eens te maken gehad met een lastige storing in een voertuig en wist u niet waar u moest beginnen? Wij begrijpen dat dit een frustrerende situatie kan zijn, daarom hebben we bij ATIS een nieuw hulpmiddel voor u: de “solution toolbox”!

De solution toolbox is dé database met oplossingen voor storingen die kunnen voorkomen in de automotive. Het enige wat u hoeft te doen is uw probleem invoeren en de solution toolbox gaat voor u aan de slag om een mogelijke oplossing te vinden. Dit scheelt u niet alleen tijd, maar ook geld. Want u hoeft niet meer eindeloos te zoeken naar de oplossing voor uw probleem.

Onze solution toolbox gaat verder dan alleen de basisvoorwaarden controleren. Het biedt een uitgebreide verzameling van oplossingen voor de meest complexe storingen, waardoor u snel en efficiënt het probleem kunt oplossen. Dit betekent dat u altijd een mogelijke oplossing bij de hand heeft en uw klant snel weer de weg op kan.

De solution toolbox is geïntegreerd in onze ATIS software, wat het gebruik nog eenvoudiger maakt. U heeft hierdoor toegang tot de database vanuit uw eigen werkplaats, zonder dat u extra software hoeft te installeren. Het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding en u kunt aan de slag met het oplossen van storingen.

Bij ATIS vinden we het belangrijk om u te ondersteunen bij het oplossen van storingen, zodat u uw klanten snel en efficiënt kunt helpen. Met de solution toolbox bespaart u niet alleen tijd en geld, maar biedt u ook een uitstekende service aan uw klanten.

Wilt u meer weten over de solution toolbox en wat deze voor u kan betekenen? Bekijk onderstaande video en ontdek hoe u met onze mogelijke oplossingen altijd de juiste weg naar reparatie vindt.

 

nieuwsLastige storing, en niet weten waar te beginnen?