nieuws

Laad E-voertuigen op, op iedere denkbare locatie

GMTO levert naast technische trainingen en helpdesk ook equipment voor de automotive sector. In ons assortiment equipment vind u de mobiele laadpaal. Deze laadpaal is zowel binnen als buiten te gebruiken. Het laadvermogen kan ingesteld worden, wat deze laadpaal uitermate geschikt maakt voor elke bedrijfsinstallatie. Ook heeft de koper geen installatie- en aansluitkosten.

Geschikt voor elke bedrijfsinstallatie

De mobiele laadpaal van GMTO is verbonden met een online portaal. Hierin kan het maximaal laadvermogen aangepast worden naar wat er beschikbaar is in uw bedrijf. Hierdoor kan de laadpaal gebruikt worden binnen elk bedrijf met een 380 volt aansluiting.

Overal inzetbaar

De mobiele laadpaal van GMTO is verrijdbaar en kan dus overal ingezet worden. Denk hier aan de werkplaats, showroom of parkeerplaats. Wel moet er een 3-fase aansluiting beschikbaar zijn (krachtstroom). De mobiele laadpaal van GMTO kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Ook bij regen is dit geen enkel probleem door de beschermklasse IP54. Bij een vaste laadoplossing, bijvoorbeeld een vast laadpaal of wandlader, kunnen de installatie- & aansluitkosten redelijk hoog oplopen. Het voordeel van de Mobiele laadpaal van GMTO: Geen installatie- & aansluitkosten!

Mobiele laadpaal in gebruik op de parkeerplaats

100% veilig

Veiligheid staat voorop en daarom is er ook op het gebied van veiligheid geen enkele concessie gedaan.  Elke laadaansluiting beschikt over een eigen interne aardlekschakelaar en DC-beveiliging. GMTO staat voor kwaliteit. Om een overbelasting van de bedrijfsinstallatie te voorkomen is de laadpaal voorzien van interne load balancing. Dit betekend dat de laadpaal zelf het laadvermogen afregelt wanneer er meer vermogen gevraagd wordt dan dat geleverd kan worden.

Bij het ontwikkelen van deze laadpaal zijn er geen enkele concessies gedaan op het gebied van materiaal- en onderdeelkeuze. De laadpaal is dan ook voorzien van de meest hoogwaardige onderdelen momenteel verkrijgbaar. Daarom geven wij 5 jaar garantie op onze mobiele laadoplossing.

Laadsessie starten

Een laadsessie gestart worden door middel van plug and charge, een eigen laadpas en of met laadpassen van externe partijen inclusief verrekening. Met de laatste optie kan de laadpaal dus ook commercieel ingezet worden. Bij de mobiele laadpaal worden 2 vrij geschakelde GMTO laadpassen geleverd. Bij deze laadpaal is een abonnement van 2 euro p/maand vereist. Dit geeft toegang tot het online platform waar alle laadsessies gemonitord kunnen worden. Via deze tool kan ook de laadpaal worden gereset en kan de fabrikant de laadpaal op afstand instellen.

Ontvang tot 30% terug op het aankoopbedrag 

Bekijk hier de mogelijkheden voor de subsidiemogelijkheden van de overheid.

Bekijk de mobiele laadpaal van GMTO in de webshop: https://webshop.gmto.nl/nl/mobiele-laadpaal.html

nieuwsLaad E-voertuigen op, op iedere denkbare locatie