nieuws

Kosten besparen met GMTO mobiele laadpaal

Als ondernemer in de autobranche wilt u uw klanten de beste service bieden en tegelijkertijd kosten besparen waar mogelijk. Een van de manieren om kosten te besparen is door te investeren in de mobiele laadpaal van GMTO.

In tegenstelling tot vaste laadoplossingen zoals een wandlader of een vaste laadpaal, is er geen installatie of aansluitkosten verbonden aan de mobiele laadpaal van GMTO. U kunt deze laadpaal in elke 380 volt aansluiting aansluiten en gebruiken op de werkplaats, showroom of op de parkeerplaats zonder extra kosten. Hierdoor kunt u honderden euro’s besparen op de installatie en aansluitkosten van een vaste laadoplossing.

Bovendien bespaart u door de interne load balancing van de GMTO mobiele laadpaal, waardoor overbelasting van de bedrijfsinstallatie wordt voorkomen. Het laadvermogen wordt automatisch aangepast wanneer er meer vermogen wordt gevraagd dan beschikbaar is, wat resulteert in lagere elektriciteitskosten en minder onderhoudskosten aan de bedrijfsinstallatie.

GMTO staat voor kwaliteit en biedt daarom 5 jaar garantie op deze laadpaal, die is ontwikkeld met hoogwaardige materialen en onderdelen. De laadpaal is ook 100% veilig en beschikt over een interne aardlekschakelaar en DC-beveiliging voor optimale veiligheid.

Met de mobiele laadpaal van GMTO kunt u uw klanten altijd van dienst zijn, ongeacht waar ze hun elektrische auto parkeren. Bovendien kunt u besparen op installatie- en onderhoudskosten van vaste laadoplossingen en besparen op elektriciteitskosten door de interne load balancing van de laadpaal. Bestel de mobiele laadpaal nu direct in onze webshop en begin vandaag nog met besparen.

Voor meer informatie, subsidie mogelijkheden en technische informatie KLIK HIER, u kunt ook direct contact met ons opnemen op telefoonnummer: +31 (0)72-5622407

nieuwsKosten besparen met GMTO mobiele laadpaal