inruilactie Connect PRO

Inruilactie GMTO Connect PRO

Vul onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact met u op om de inruil van het oude naar het nieuwe model in orde te maken!

GMTO Connect PRO inruilactie

Aangezien technologie zich voortdurend ontwikkelt is onze GMTO Connect PRO geüpdatet. Deze update omvat technologisch als fysiek verschillende wijzigingen gebaseerd op eigen ervaringen en feedback van onze vele gebruikers.
 

INRUILACTIE:

Wanneer je de GMTO Connect Pro bestelt en je huidige Connect met tablet inruilt, ontvang je € 100,- korting!

Dit betekent dat je geen € 879,00 maar € 779,00 betaald! Gebruik maken van de actie? Vul op onze website het inruilformulier in en we gaan meteen voor je aan de slag om alles in orde te maken!
 
Genoemde prijzen zijn Excl. BTW

Updates GMTO Connect PRO

  • Er is geen tablet met applicatie meer nodig, waardoor problemen met leeglopende tablet-accu’s worden vermeden.
  • Inloggen gebeurt nu via een internetpagina, waarmee gebruikers diensten kunnen starten vanaf een computer, tablet of smartphone.
  • De WiFi-verbinding is stabieler geworden, wat zorgt voor een betrouwbaardere werking.
  • Bovendien is het nu mogelijk om een Ethernetkabel aan te sluiten, wat onze voorkeur heeft vanwege de extra betrouwbaarheid.
  • De Connect PRO is tevens voorbereid op DoiP (Jaguar Land Rover, Volvo/Polestar, BMW, Mercedes-Benz, enz.), wat een soepele communicatie met deze voertuigen mogelijk maakt.
  • De Connect PRO klaar voor CAN FD (Controller Area Network Flexible Data-rate), een nieuwe CAN-bus waarmee nog snellere communicatie tussen computers in voertuigen mogelijk is.

INRUILFORMULIER

Ik wil gebruik maken van de inruilactie op de GMTO Connect PRO.

Algemene voorwaarden

9 + 11 =

Inruilactie GMTO Connect PRO