nieuws

Het GMTO online trainingsplatform

Het GMTO online trainingsplatform biedt gemak, flexibiliteit, en up-to-date informatie. waardoor het een waardevol middel is voor automotive professionals die hun kennis en vaardigheden willen vergroten.

Het GMTO online trainingsplatform biedt verschillende voordelen:

  1. Toegankelijkheid: Het platform is altijd en overal toegankelijk, zolang je een internetverbinding hebt. Je kunt dus leren op je eigen tempo en op het moment dat het jou het beste uitkomt.
  2. Flexibiliteit: Het online trainingsplatform biedt flexibiliteit. Je kunt de modules en cursussen kiezen die relevant zijn voor jouw behoeften op dat moment en interessegebieden.
  3. Up-to-date informatie: Het GMTO online trainingsplatform wordt regelmatig bijgewerkt om de meest recente ontwikkelingen en technologieën in de automotive sector te omvatten. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Scopemetingen: Distributie controle

In de scopemeting training relatieve compressietest hadden we je al kennis laten maken met de voordelen van het meten om zo een diagnose te kunnen stellen aan een mechanisch probleem. In deze training gaan we je meenemen in een andere meting waarbij je zonder demontage de distributie timing kunt controleren!

 

Hybride diagnose

Met de komst van Hybride- en Elektrische voertuigen in de werkplaats komen er ook nieuwe problemen. In deze training leggen we uit hoe je diagnose kan stellen aan een isolatieprobleem. Natuurlijk beginnen we de training met het uitleggen hoe deze problemen ontstaan! Zo kan je het probleem de volgende keer gewoon oplossen!!

 

Duty Cycle

Een manier van aansturen van een actuator is duty cycle of PWM. Dit komt in een voertuig vaker voor dan je misschien wel zou denken. Het is daarom belangrijk te weten hoe een duty cycle werkt en waar deze toegepast kan worden. Hoe ga je diagnose stellen aan een probleem in de besturing? Natuurlijk krijg je op deze vraag ook een antwoord!

 

Ben je na het bekijken van een of meer previews enthousiast geworden of wil je meer informatie? Bezoek dan de volledige pagina over ons online trainingsplatform of neem contact op met een van onze opleidingsadviseurs via info@gmto.nl of bel naar 072-5622407.

Als je direct aan de slag wilt gaan met het platform, kun je via onze webshop snel en eenvoudig jouw inlogcode claimen. Met één code krijg je toegang tot alle trainingen voor iedereen in de werkplaats!

nieuwsHet GMTO online trainingsplatform