nieuws

GMTO wenst al haar klanten en partners fijne feestdagen en een mooi 2022

GMTO wenst al haar klanten en partners fijne feestdagen en een mooi 2022

Afgelopen jaar was weer een bewogen jaar, met lockdowns en maatregelen die invloed hadden op ons allemaal. We hebben begin van het jaar in de lockdown een aantal maanden niet kunnen trainen, maar in die periode via de helpdesk alles op alles gezet om garagebedrijven toch zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen bij alles wat moeilijk is. Na de lockdown was de beurt aan de trainers om de schade in te halen, die flink aan de bak moesten om alle gemiste trainingen in te halen zodat er zo min mogelijk achterstand kwam voor de deelnemers. Tegen de verwachting in hebben we ook gezien dat er niet minder interesse is gekomen voor praktijk trainen, integendeel. Er komt veel op iedereen af in de werkplaats en de wens om dit ‘hands-on’ te trainen is dan ook groot.

En ook in 2022 zullen we voor iedereen klaar staan met oplossingen (in de breedste zin van het woord) die ervoor zorgen dat alles wat lastig of moeilijk is in je werkplaats kan worden opgelost en daarbij de techneut in de werkplaats zoveel mogelijk te leren en onze kennis te delen.

We willen iedereen bedanken die in 2021 vertrouwen in ons heeft gehad en wij gaan er keihard aan werken om dat te behouden in 2022! We wensen iedereen hele fijne feestdagen en een voorspoedig, maar vooral ook gezond 2022!

nieuwsGMTO wenst al haar klanten en partners fijne feestdagen en een mooi 2022