nieuws

GMTO Presenteert in samenwerking met haar scopeleverancier de eerste Automotive Wifi Scope

GMTO Presenteert in samenwerking met haar scopeleverancier de eerste Automotive Wifi Scope.

Volgens GMTO de beste Automotive Wifi scope ter wereld!

Draadloos meten werd tot op heden als onmogelijk beschouwd. Echter maakt GMTO dit nu in samenwerking met haar scopeleverancier TiePie mogelijk. De Wifi Scope werkt met het zelfde gemak als de scopes van GMTO met kabel van meetinstrument naar pc. De Connectie tussen de scope en de pc wordt gemakkelijk tot stand gebracht door zelfstandig draadloos netwerk. Dit noemt men ook wel Peer to Peer. Hierdoor is het dus niet nodig om, zoals de naam misschien doet vermoeden, in de buurt van een WiFi netwerk te bevinden wanneer er gemeten gaat worden.

De Scope is ideaal voor het meten in kleine ruimtes, bijvoorbeeld onder het dashboard. Ook is de WiFi scope perfect geschikt om te meten tijdens een testrit, dit doordat meetsnoeren van motorruimte naar bestuurdersruimte verleden tijd zijn.

De meetsnelheid van de beste wifi scope ter wereld is maximaal 1000 Mega samples per seconde met een nauwkeurigheid van 0.25 %.

De Automotive Wifi Scope, beschikbaar vanaf 16 november voor een introductieprijs van 2006 euro nu met gratis Automotive meetsoftware, ATIS Lite!

Bekijk nu de Automotive WiFi Scope in de webshop.

nieuwsGMTO Presenteert in samenwerking met haar scopeleverancier de eerste Automotive Wifi Scope