nieuws

GMTO lanceert mobiele laadpaal voor de automotive werkplaats!

GMTO levert naast technische trainingen en helpdesk ook equipment voor de automotive sector. In ons ruime assortiment equipment lanceren wij een nieuw product: de mobiele laadpaal. Deze laadpaal is zowel binnen als buiten te gebruiken. Het laadvermogen kan ingesteld worden, wat deze laadpaal uitermate geschikt maakt voor elke bedrijfsinstallatie. Ook heeft de koper geen installatie- en aansluitkosten. De mobiele laadpaal is vanaf vandaag exclusief verkrijgbaar in onze webshop.

Een laadoplossing plaatsen op een vaste plek in of om uw bedrijfspand klinkt eenvoudig. Uit meerdere praktijkvoorbeelden blijkt echter dat dit ingewikkelder is dan het lijkt. Het leveren van de laadpaal of laadunit is meestal geen probleem, maar hierna moet nog het nodige gebeuren voordat de laadoplossing in bedrijf genomen kan worden. Denk aan het aanpassen van de meterkast, kabels door fundering of muur boren, bestratingswerkzaamheden, graafwerkzaamheden en tot slot de plaatsing en installatie van de laadoplossing zelf. Dit alles is niet nodig met de mobiele laadpaal van GMTO.

De mobiele laadpaal kan worden aangesloten op elke krachtstroomaansluiting (380 volt 16A/32A). Daarnaast kan een laadsessie gestart worden door middel van plug and charge, een eigen laadpas of met laadpassen van externe partijen, inclusief verrekening. Met de laatste optie kan de laadpaal dus ook commercieel ingezet worden.

“Tijdens de ontwikkeling van deze laadpaal hebben wij gefocust op kwaliteit en er is dan ook niet bezuinigd op het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Om deze reden geven wij ook 5 jaar garantie op de mobiele laadpaal.

De eerste mobiele laadpaal voor automotive werkplaatsen is vanaf vandaag exclusief verkrijgbaar in de webshop van GMTO.

Direct naar de webshop

 

 

 

nieuwsGMTO lanceert mobiele laadpaal voor de automotive werkplaats!