nieuws

GMTO gaat samenwerken met VASS (Verenigde Autobedrijven Samen Sterk)

GMTO gaat samenwerken met VASS (Verenigde Autobedrijven Samen Sterk)!

Hiermee zijn alle GMTO-diensten, waaronder training en technische ondersteuning voor VASS-leden beschikbaar. In een speciaal opgenomen video maken VASS-oprichtster Mirjam van der Rijt en GMTO-directeur John Philips de samenwerking bekend en gaan zij in gesprek over het belang van opleiden.

Technisch kennis opdoen en op peil houden is van cruciaal belang in de automotive branche, zeker met alle veranderingen die gaande zijn zoals nieuwe technieken, elektrische aandrijflijnen en Pass-thru. Mirjam van der Rijt: “Onze branche staat voor veel uitdagingen, je blijven ontwikkelen is noodzakelijk. Zowel ondernemers als technici moeten goed getraind zijn en hun kennis op peil blijven houden. De branche veranderd snel en dat is niet altijd bij te benen. Wij zijn blij dat we GMTO als kennispartner voor onze leden aan ons hebben weten te binden om ons daarbij te ontzorgen en te ondersteunen. Net als VASS staan zij ook voor transparantie, kennis en kwaliteit.”

Meer dan opleiden

De samenwerking gaat verder dan opleiden alleen. John Philips: “Wij bieden al onze diensten aan VASS-leden. Van trainingen tot technische ondersteuning van onze helpdesk. Wij willen autobedrijven ontzorgen en hun kennis vergroten. Als kennispartner, zodat zij die kennis dichtbij hebben. “ De samenwerking start met een serie Pass-thru workshops voor VASS-leden. Aansluitend zal het complete GMTO-opleidingsprogramma voor VASS-leden beschikbaar zijn.

In een speciaal opgenomen video gaan Mirjam van der Rijt en John Philips dieper in op de samenwerking en onderstrepen het belang van opleiden.

Over VASS

Met inmiddels 450 leden is VASS, Verenigde Autobedrijven Samen Sterk,  dé belangenorganisatie voor onafhankelijke autobedrijven in Nederland. Individuele autobedrijven worden door grote partijen in de markt onvoldoende gehoord. Eén ondernemer is niet sterk genoeg om veranderingen te realiseren. Door krachten te bundelen lukt dat wel. Samen kom je verder!

VASS zorgt voor verbinding, belangen en voordeel. Autobedrijven en leveranciers versterken elkaar op het gebied van kwaliteit, volume en rendement. VASS bundelt autobedrijven om eerlijke prijzen te bedingen en gezamenlijk voordeel te behalen. Bij VASS telt de stem van iedere ondernemer!

Meer informatie of VASS-lid worden? Ga naar: vassnederland.nl

nieuwsGMTO gaat samenwerken met VASS (Verenigde Autobedrijven Samen Sterk)