acties

GMTO eindejaarsaabiedingen 2022

Het is weer tijd voor de GMTO eindejaarsaanbiedingen! Voordat de prijzen volgend jaar stijgen, hebben we nog een mooie aanbieding voor u samengesteld. Bijgaand vindt u de flyer met de acties voor 2022.

U kunt gebruik maken van de aanbiedingen door de QR-code die op de flyer staat te scannen, of ga naar onze webshop en klik op ‘Eindejaarsaanbieding 2022’. Investeer in de toekomst van uw bedrijf en uw medewerkers. De meeste aanbiedingen komen in aanmerking voor investeringsaftrek.

 


Aanbiedingen uitgelicht

GMTO Connect PRO:

Programmering, codering en automotive diagnose op afstand via unieke interface. Denk bij coderen en programmeren bijvoorbeeld aan het inleren van trekhaak kabelsets of nieuwe sleutels. Via de GMTO Connect interface wordt op afstand verbinding gemaakt met de auto, die de werkplaats dus niet hoeft te verlaten.

GMTO 4-kanaals scope PRO:

Snel en gemakkelijk componenten controleren of binnen no time de kruk-nok timing checken. Het kan met de GMTO Scope. 4-kanaals scope PRO met ATIS meet- en diagnose-software. Uiterst compleet, incl. refurbished laptop (gebruikt) i5 | 15,6″ | 8GB | 256GB en hardcase koffer.

 

Bekijk alle aanbiedingen in onze webshop.

.

GMTO Eindejaarsaanbiedingen 2022

 

GMTO wenst u alvast fijne feestdagen en een gezond 2023!

Met vriendelijke groet,

Christian Uijttewaal
Equipment sales buitendienst
Tel: 06-46808600
UitgelichtGMTO eindejaarsaabiedingen 2022