GMTO diagnose specialist contactpagina

GMTO Diagnose Specialisten contactpagina

Op deze pagina vindt u de contactgegevens van een GMTO Diagnose Specialist.


 

TJ Mobiele Autoservice


Website
www.garagetheodejong.nl

Adres
Akkerwinde 35
3284 XZ
ZUID BEIJERLAND

De garage met bijna 40 jaar vakkennis en ervaring Voor al uw onderhoud, reparatiewerkzaamheden en APK in Barendrecht en omgeving Garagebedrijf Theo de Jong is een allround garagebedrijf waar u terecht kunt voor alle voorkomende onderhouds en reparatiewerkzaamheden aan uw auto. Van onderhoud en reparatie, tot APK keuring en bandenservice. De garage is gevestigd in de oude Keucheniusschool in de wijk Smitshoek in Barendrecht. Een complete werkruimte waar alles aanwezig is voor onderhoudsbeurten, APK keuringen en reparaties. Met bijna 40 jaar ervaring hebben we alles wel een keer gezien. Van personenauto’s tot lichte bestelwagens en van oldtimers tot de nieuwste modellen. Alle automerken zijn bij ons bekend en worden met de juiste onderdelen gerepareerd. Wat voor u misschien een raadsel is, is voor ons een duidelijke zaak. Uw auto wordt met de grootste zorgvuldigheid weer rijklaar gemaakt. Wist u dat uw monteur een gecertificeerd technicus is op het gebied van storingsdiagnoses van auto-elektronica?



Waarom kiezen voor een GMTO specialist?

  • Dit bedrijf heeft het complete opleidingstraject tot diagnose specialist afgerond en volgt continu vervolg opleidingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken in de automotive.
  • Daarnaast heeft het bedrijf toegang tot de grootste storingsdatabase van Europa met opgeloste storingen en wordt het ondersteund door de Technisch Specialisten van GMTO zelf.
  • Het bedrijf heeft alle nodige moderne (meet)apparatuur in huis om aan de slag te gaan met alle mechanische en elektronische storingen.

Kortom, om in goed vertrouwen complexe diagnose, onderhoud en reparatie uit te laten voeren aan uw voertuig, bent u bij een GMTO diagnose specialist aan het juiste adres.

“Breng uw storingsvoertuig naar een GMTO Diagnose Specialist”

 

Kennis en kwaliteit

GMTO Diagnose Specialisten – contactpagina