GMTO diagnose specialist contactpagina

GMTO Diagnose Specialisten contactpagina

Op deze pagina vindt u de contactgegevens van een GMTO Diagnose Specialist.


 

Plat Autotechniek


Website
www.platautotechniek.nl

Adres
de Hemmen 91
9206 AG
DRACHTEN

Bij Plat Autotechniek kunt u terecht voor autotechniek in de breedste zin van het woord. Gespecialiseerd in het diagnosticeren van complexe (elektronische en mechanische) storingen in uw Audi of VW en tevens zeer ervaren in diagnose van andere automerken. Naast diagnose voert Plat Autotechniek reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit aan uw auto. Plat Autotechniek beschikt tevens over specialistische kennis van Audi youngtimers en heeft ervaring met bijzondere opdrachten, zoals motorrevisie of -ombouw. Kortom: voor diagnose, reparatie en onderhoud bent u bij Plat Autotechniek aan het juiste adres.Waarom kiezen voor een GMTO specialist?

  • Dit bedrijf heeft het complete opleidingstraject tot diagnose specialist afgerond en volgt continu vervolg opleidingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken in de automotive.
  • Daarnaast heeft het bedrijf toegang tot de grootste storingsdatabase van Europa met opgeloste storingen en wordt het ondersteund door de Technisch Specialisten van GMTO zelf.
  • Het bedrijf heeft alle nodige moderne (meet)apparatuur in huis om aan de slag te gaan met alle mechanische en elektronische storingen.

Kortom, om in goed vertrouwen complexe diagnose, onderhoud en reparatie uit te laten voeren aan uw voertuig, bent u bij een GMTO diagnose specialist aan het juiste adres.

“Breng uw storingsvoertuig naar een GMTO Diagnose Specialist”

 

Kennis en kwaliteit

GMTO Diagnose Specialisten – contactpagina