GMTO diagnose specialist contactpagina

GMTO Diagnose Specialisten contactpagina

Op deze pagina vindt u de contactgegevens van een GMTO Diagnose Specialist.


 

Perfect Gear Auto's


Website
www.perfectgear.nl

Adres
Nijverheidsweg 5
4675 PX
SINT PHILIPSLAND

Perfect Gear Auto’s is een universeel autobedrijf, gevestigd in Sint Philipsland. Al sinds 1994 bent u bij ons aan het juiste adres voor: onderhoud en APK, elektronische diagnose GMTO, reparatie en revisie, airco service en retrofit, automaatbak spoelen Ook voor het volgende kunt u bij ons terecht: in- en verkoop van nieuwe en gebruikte onderdelen winterbanden en zomerbanden; met of zonder opslagruimte (deel)restauratie en het onderhoud van old- en youngtimers polijsten van koplampen Star Coating dealer van SensorAid / Cub. TPMS levering, inleren, vervangen van sensoren voor alle merken auto’s service dealer voor Briggs en StrattonWaarom kiezen voor een GMTO specialist?

  • Dit bedrijf heeft het complete opleidingstraject tot diagnose specialist afgerond en volgt continu vervolg opleidingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken in de automotive.
  • Daarnaast heeft het bedrijf toegang tot de grootste storingsdatabase van Europa met opgeloste storingen en wordt het ondersteund door de Technisch Specialisten van GMTO zelf.
  • Het bedrijf heeft alle nodige moderne (meet)apparatuur in huis om aan de slag te gaan met alle mechanische en elektronische storingen.

Kortom, om in goed vertrouwen complexe diagnose, onderhoud en reparatie uit te laten voeren aan uw voertuig, bent u bij een GMTO diagnose specialist aan het juiste adres.

“Breng uw storingsvoertuig naar een GMTO Diagnose Specialist”

 

Kennis en kwaliteit

GMTO Diagnose Specialisten – contactpagina