GMTO diagnose specialist contactpagina

GMTO Diagnose Specialisten contactpagina

Op deze pagina vindt u de contactgegevens van een GMTO Diagnose Specialist.


 

JWA Autoservice


Website
www.jwa-autoservice.nl

Adres
Jan van der Heijdenstraat 20
3261 LE
OUD-BEIJERLAND

JWA Autoservice, Het vertrouwde adres voor uw auto

Wij zijn een universeel BOVAG autobedrijf. Dat betekent dat wij alle merken auto's kunnen APK keuren, onderhouden en repareren. Wij hebben ons gespecialiseerd in de Franse merken.

JWA Autoservice is gespecialiseerd in het effectief en systematisch oplossen van storingen dmv een juiste storingsdiagnose in Motormanagement-, ABS/ESP-systemen, Airbag- en Climatecontrol-systemen. Wij zijn GMTO diagnose specialist.

Ook bent u van harte welkom met uw EV (elektrische) of hybride voertuig. Wij zijn gecertificeerd om aan deze voertuigen te werken. Wij zijn GMTO hybride- en EV specialist.

Steeds meer auto's zijn voorzien van het ADAS systeem wat staat voor "Advanced Driver Assistance Systems" (rijhulp systemen). Meestal zit er een camera achter de voorruit en een radar achter de voorbumper. Deze systemen moeten voor de juiste werking voor uw veiligheid goed gekalibreerd zijn. Wij kunnen dit voor u uitvoeren met onze high-tech kalibratie apparatuur.

Wij kunnen uw voertuig voorzien van een software update voor de merken Peugeot, Citroën en Renault.

Chiptuning is ook mogelijk bij ons, vraag naar de mogelijkheden.

Het onderhoud aan lease-auto's is ook voor ons geen probleem. Wij zijn aangesloten bij het ROB (Reparatie Onderhoud en Banden) netwerk. Hierdoor mogen wij uw lease-auto onderhouden en repareren. Het is wel raadzaam om dit even van te voren na te gaan bij uw leasemaatschappij.

Wij zijn THP en Vti specialist. Inwendige inlaat vervuiling kunnen wij via een inlaatreiniging weer schoonmaken. Ook het testen en reinigen van benzine injectoren kunnen wij voor u uitvoeren. Kijk voor meer info over THP en VTi motoren op onze aparte website.

Gastvrijheid en een goede service zijn voor ons enorm belangrijk. Onze werkplaats beschikt over de allernieuwste testapparatuur en speciale gereedschappen zodat wij u snel en vakkundig kunnen helpen.Waarom kiezen voor een GMTO specialist?

  • Dit bedrijf heeft het complete opleidingstraject tot diagnose specialist afgerond en volgt continu vervolg opleidingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken in de automotive.
  • Daarnaast heeft het bedrijf toegang tot de grootste storingsdatabase van Europa met opgeloste storingen en wordt het ondersteund door de Technisch Specialisten van GMTO zelf.
  • Het bedrijf heeft alle nodige moderne (meet)apparatuur in huis om aan de slag te gaan met alle mechanische en elektronische storingen.

Kortom, om in goed vertrouwen complexe diagnose, onderhoud en reparatie uit te laten voeren aan uw voertuig, bent u bij een GMTO diagnose specialist aan het juiste adres.

“Breng uw storingsvoertuig naar een GMTO Diagnose Specialist”

 

Kennis en kwaliteit

GMTO Diagnose Specialisten – contactpagina