GMTO diagnose specialist contactpagina

GMTO Diagnose Specialisten contactpagina

Op deze pagina vindt u de contactgegevens van een GMTO Diagnose Specialist.


 

Garagebedrijf Postma


Website
www.postmaachlum.nl

Adres
De Jister 1
8806 KZ
ACHLUM

Welkom op de site van Autobedrijf Postma Tussen de steden Harlingen en Franeker vindt u Autobedrijf Postma in Achlum. Wij zijn een universeel BOVAG autobedrijf en RDW gecertificeerd. Gespecialiseerd in de verkoop, het onderhoud en de reparatie van alle automerken. In onze modern ingerichte werkplaats zijn uw auto, caravan / aanhangwagen en camper in goede handen. Wij beschikken over de meest moderne diagnose apparatuur en gereedschap voor alle automerken. U kunt bij ons onder andere terecht voor APK, onderhoud, reparatie, het vullen van uw airco, enz. Als één van de weinige autobedrijven, mogen wij ons gecertificeerd diagnose specialist noemen. Voor meer informatie over onze werkplaats: klik op de button ’werkplaats’.Waarom kiezen voor een GMTO specialist?

  • Dit bedrijf heeft het complete opleidingstraject tot diagnose specialist afgerond en volgt continu vervolg opleidingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken in de automotive.
  • Daarnaast heeft het bedrijf toegang tot de grootste storingsdatabase van Europa met opgeloste storingen en wordt het ondersteund door de Technisch Specialisten van GMTO zelf.
  • Het bedrijf heeft alle nodige moderne (meet)apparatuur in huis om aan de slag te gaan met alle mechanische en elektronische storingen.

Kortom, om in goed vertrouwen complexe diagnose, onderhoud en reparatie uit te laten voeren aan uw voertuig, bent u bij een GMTO diagnose specialist aan het juiste adres.

“Breng uw storingsvoertuig naar een GMTO Diagnose Specialist”

 

Kennis en kwaliteit

GMTO Diagnose Specialisten – contactpagina