GMTO diagnose specialist contactpagina

GMTO Diagnose Specialisten contactpagina

Op deze pagina vindt u de contactgegevens van een GMTO Diagnose Specialist.


 

Garage Van der Wind


Website
www.vanderwind.nl

Adres
Nicolaasweg 42
3581 VJ
UTRECHT

Wij zijn sinds 1960 een universeel garagebedrijf aan de (Oost)rand van Utrecht. Met een team van 10 personen staan wij graag voor u klaar voor koop en lease van elk merk nieuwe auto of gebruikte (bedrijfs)auto, APK, onderhoud, (schade)reparatie, ruitreparatie- en vervanging, aircoservice en inbouw van alle accessoires als telefooncarkits, navigatie, cruise control, trekhaak, winterbanden etc. Wij hechten aan persoonlijke aandacht en een goede service, wat vaak de basis is voor een lange relatie. De kwaliteit die wij u kunnen bieden wordt o.a. onderstreept door ons lidmaatschap van de brancheorganisatie BOVAG, daarnaast zijn we RDW erkend voor bedrijfsvoorraad en tenaamstellen/vrijwaren van voertuigen, erkend diagnosespecialist van GMTO en erkend leerbedrijf van de Innovam.Waarom kiezen voor een GMTO specialist?

  • Dit bedrijf heeft het complete opleidingstraject tot diagnose specialist afgerond en volgt continu vervolg opleidingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken in de automotive.
  • Daarnaast heeft het bedrijf toegang tot de grootste storingsdatabase van Europa met opgeloste storingen en wordt het ondersteund door de Technisch Specialisten van GMTO zelf.
  • Het bedrijf heeft alle nodige moderne (meet)apparatuur in huis om aan de slag te gaan met alle mechanische en elektronische storingen.

Kortom, om in goed vertrouwen complexe diagnose, onderhoud en reparatie uit te laten voeren aan uw voertuig, bent u bij een GMTO diagnose specialist aan het juiste adres.

“Breng uw storingsvoertuig naar een GMTO Diagnose Specialist”

 

Kennis en kwaliteit

GMTO Diagnose Specialisten – contactpagina